Stærkløpet på Utleirahallen

Postet av Utleira IL - Ski den 3. Sep 2015

For første gang arrangeres Stærkløpet den 12. september. Dette er et løp der du velger 5 km, 10 km, 2 km (for barn opp til 12 år) og 500 meter (for de minste) og går i område Utleira, Leira og Bjørkmyr. Lett løype i fine områder.

Vi ønsker størst mulig oppslutning og oppfordrer Utleira medlemmer til å ta utfordringen, bli med på Stærkløpet. Ta med hele familien og utfordre dine venner, enten til å løpe sammen med dem eller konkurrere mot dem. Påmeldingsavgiften er lav kr. 50,- for barn og kr. 150,- for voksne (fra 13 år / 5 og 10 km). For påmelding, gå inn på http://mosjon.friidrett.no/staerklopet

Utleira IL utfordrer alle fotball- og håndball lag til å delta, og tilbyr rabattert påmeldingsavgift ved påmelding av grupper. For lag som benytter seg av gruppepåmelding, send påmelding på epost til sterk.utleira@gmail.com innen onsdag 9. september. Gutter håndball 2002 har tatt utfordringen og ser dette som en fin mulighet for å ha en kondisjonsøkt i oppstarten av sesongen, sørg for at ditt lag gjør det samme. Slår håndball gruppene fotball gruppene?

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline