Inspirasjonskveld med Christian Berge i Utleirahallen

Postet av Asgeir Hatlen den 8. Mar 2024

Utleira il i samarbeid med Kolstad Håndball inviterer til inspirerende kveld i Utleira hallen

Tirsdag 12 mars kl. 1900 - 2000 kommer Christian Berge til Utleira hallen for å ha et inspirerende og lærerikt foredrag om lagbygging og resultatorientering i barn og ungdomsidretten. Christian har et sterkt engasjement for breddeidretten og hans foredrag er høyst relevant for trenere men også for engasjerte foreldre og andre ildsjeler. 

Etter ca. en time med foredrag vil Berge holde en treningsøkt med et aldersbestemt lag. Alle trenere/foreldre uansett idrett vil kunne lære mye, men også få muligheten til å stille spørsmål underveis. På treningsøkten ønsker vi å samle så mange spillere og trenere som mulig på tribune og rundt banen . ( Christian vil ha mikrofon mygg , så alle kan følge med på hvordan han instruerer og Coacher laget på banen )

Christians bakgrunn er : Tidligere landslagskaptein på Norge, Har trent Norges herrelandslag fra 2014 - 2022 . Sølv i VM 2017 og 2019 som de gjeveste plasseringer. Og en lang spiller og trener bakgrunn også som trener for Elverum. Trener i dag Kolstad sitt Champion League lag . Dette blir en fantastisk mulighet til å lære mye for oss alle i Utleira Idrettslag. 

påmeldingslink :

 ( Plass til ca 150 , så førstemann til mølla her )

superinvite.no/#/invitation/9f667326187d83f1ef7c6aa0784808f6Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.