Takk til alle som bidro på dobbelkamp i Utleira hallen i går

Postet av Asgeir Hatlen den 12. Feb 2024

Det ble en fest dag i Utleira hallen da Utleira 1.divisjon og Byåsen Håndball elite hadde dobbelt arrangement søndag 11.Februar. To lag som gikk på banen for å gi alt for et stort publikum. Det var magisk stemning på tribunen under begge kamper med trommer, heiagjenger og et engasjert publikum som bidro til at dette ble super opplevelse for alle spillere, trenere og støtteapparat under kampene. 

Utleira IL ønsker å takke alle frivillige som bidro til å arrangere disse kampene, fra billettansvarlige til kafépersonell og arrangører som holdt alt i rute. Det er takket være deres innsats at vi kunne gi publikum en fantastisk opplevelse på tribunen. Vi er utrolig stolte over våre lokalidrettslag som inspirerer og engasjerer både unge og gamle, og vi gleder oss allerede til neste arrangement. Tusen takk til alle involverte! 

En spesiell takk til Ivan, Carla, Kenneth , Rekrutt j20 , J16/15 , og alle maskoter fra våre yngre lag som bidro. De som alltid jobber rundt arrangementet på 1.divisjon. Kamp sponsorer og andre som har bidratt til rammene som Coop extra Nidarvoll, Nor - contact sport og Burger king som stilte med både stand og gode premier til beste heiagjeng. 

Sportslig sett fikk en våre egne spillere sitt store gjennombrudd i 1.divisjon. Mange har gått å ventet på at Kaja Røddesnes skulle sette sammen en hel kamp og vise sitt potensial. Det fikk hun til fulle vist i går. Det smalt i fra bakken , gjennombrudd, gjenvinning og  gode valg. Det viser at nok en ung spiller er i ferd med å  vokse inn i rollen sin i laget. Til stor glede for klubb , spiller og trener team. 

Våre spillere var superfornøyd med all støtten de fikk fra et stor publikum. De ga klar beskjed om at det måtte vi videreformidle. Og syntes arrangementet var godt organisert.

Vår partnerklubb Byåsen håndball elite har tatt grep inn mot nær fremtid. Det har gjort at spillere som før var andre fiolin har måttet steppe opp å ta plass i Rema 1000 ligaen. Med den innsatsen de la ned på banen i går vil de snart også får resultater i form av poeng. 


( begge bilder av byåsen er tatt av Fotolars ) 

Alle i Byåsen håndball elite var strålende fornøyd med arena, publikum , våre frivillige både på kjøkken, rundt banen og tror til og med vi bidro på VIP.  Spillere på Byåsen var knallfornøyd med publikums støtte og sa det hjalp veldig på å kjenne publikum i ryggen. Aurora Hatle ble Byåsen sin beste spiller under Byåsen sin kamp mot Fredrikstad i går.  

Med dette takker vi alle involverte for ett topp samspill som viser at vår arena Utleira hallen står godt som arena for topphåndball på øverste og neste øverste nivå i Norge på en og samme dag . 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.