Imponerende opphenting og årets mest innholdsrike omgang

Postet av Asgeir Hatlen den 3. Feb 2024

Det har vært noen tøffe uker for vårt 1.divisjonslag som har fått en del skader som påvirker lagets treningshverdag og ikke minst belastning på de spillere som må stå mye i kampene. Våre rekrutter har blitt hentet opp for å bidra i treningshverdagen og det har vært ukentlige treninger med Byåsen Håndball Elite. Det ble en tøff første omgang der Volda styrte det meste og hjemmelaget hang litt etter i alle faser av spillet. Det ble en liten opphenting på slutten av omgangen som gjorde at det sto 12- 19 til pause. 

Eirin Skogen var tilbake på banen i dag 

Live gir alt i alle faser av spillet.

Hva som ble sagt og gjort i garderoben vites ikke, men den mentale styrken som gruppa viste frem i 2.omgang skal du lete lenge etter. For en lagmoral og arbeidsvilje. Spillere måtte bytte og rokkere mye på plassene underveis. Noe de løste helt glimrende . Det sies at seieren ligger i utviklingen. I dag tar vi hatten av for en tropp som har hele 6 spillere ute med mindre eller større skader. Likevel klarer de å mobilisere til at det faktisk blir kamp helt inn. Et knepent 27 -30 resultat til Volda. Comeback fra vår egen Eirin Skogen som bidro med sin energi gjorde at vi alle skal være knallstolte av forbildene i klubben. For holdningene er i verdensklasse. Bare å ta med seg familien på dobbelkamp neste helg. Denne spillergruppa blør for drakta. Og drakta den er oransje og svart. 

Holmen sto en meget bra 2.omgang. 

Neste helg kommer serieleder Haslum på besøk.  Da har Utleira dobbelkamp sammen Byåsen Håndball Elite. Bare å glede seg til en helaften med topphåndball i vårt eget nabolag i Utleira hallen. 


QR kode til billetter . Dette må du ikke gå glipp av. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.