Rekruttlag fotball damer 2024

Postet av Geir Henrik Kojen den 19. Okt 2023

Utleira IL fotball starter opp rekruttlag på damesiden sesongen 2024. Vi søker hovedsakelig spillere født i 2004, 2005 og 2006, som har lyst til å spille fotball i rekruttgruppa vår. 

Vi har i flere år opplevd at spranget fra J17 og opp til A-laget har blitt litt stort for mange. Vi ønsker derfor å starte opp en rekruttgruppe fra kommende sesong i håp om å beholde flest mulig spillere videre.  

Vi ser for oss at Utleira rekrutt vil være et naturlig mellomsteg mellom J17 og A-lag. Her vil det legges til rette for gode individuelle utviklingsmuligheter, samtidig som overgangen fra ungdomsfotballen blir ivaretatt. Det vil også være gode muligheter for hospitering.

A-laget er kjent for å spille underholdende fotball hvor pasninger, kombinasjonsspill og tekniske ferdigheter er utgangspunktet for gode angrep. Dette er et tankesett vi ønsker å videreføre til rekruttgruppa.
 Vi ønsker å utvikle deg som fotballspiller til å ta de stegene du ønsker, samtidig som vi ivaretar lagfølelsen og fotballgleden i hele gruppa

På A-laget, men også hos yngre lag, har spillere kommet til klubben vår på grunn av samholdet. Vi har tro på at et godt miljø er nøkkelen for utvikling. Vi håper derfor at spillere som i 2024 ikke har et tilbud i sin klubb, synes overgangen fra ungdomsfotball til voksenfotball blir for stor, eller som ønsker et nytt miljø eller nye utfordringer, tar kontakt. 

Vi har veldig lyst til å få på plass en stor og god rekruttgruppe med jenter som elsker å spille fotball, og som har lyst til å bli bedre i en ivrig treningsgruppe med godt miljø. 

Er du født i 2004, 2005 eller 2006 og har lyst til å være en del av et spennende oppstartprosjekt, ta kontakt med følgende personer:
 
 Jørgen Paulsby: 911 70 341 eller jorgen.paulsby@fp-bygg.no
 Ole Christian Mo: 913 00 360 eller olechrmo@gmail.com
 Isabel Hassel Jensen: 952 79 906 eller Isabel.h.jensen@gmail.com 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.