Super innsats på Tiger superdag

Postet av Asgeir Hatlen den 10. Okt 2023

Det var stor spenning til et nytt konsept med mange team på en og samme dag. Deltagere skulle gjennom  hele 6 økter og 5 måltid før de var ferdig for dagen. Det ble en variert dag med alt fra lett styrke økt, teknikk kast og mottak, skudd, småspill, en tøffere løpe økt og trapptrening og helt tilslutt spill med ganske tunge hoder. 

Denne gjengen sto på gjennom en lang og tøff treningsdag som de nok vil kjenne i et par dager. Kjempefin gjeng med gode holdninger og innsats . 

 Spillere i alderen 2012 - 2007  var fordelt på to hallflater. Innsatsen var upåklagelig og de sto på gjennom hele dagen. Den tøffeste økta var nok nummer 5 som inkluderte joggetur, trappetrening ute i vår fantastiske trapp som er lagd for trening. Videre inn for å gjennomføre noen tøffe intervaller. Det ga nok mye mestring å gjennomføre den økta. Slitne spillere med maks innsats . 

Tuva Wilmann som til daglig spiller for 1.divisjon tok med seg gjengen ut på joggetur og trappetrening før de fikk testet hodet i en øvelse vi kaller Norge. Hun var godt fornøyd med innsatsen . 

Det ble en hektisk og artig dag med mye god trening. Tror mange sovnet godt i går etter en meget innholdsrik dag. Vi gleder oss allerede til vinterferien da vi skal ha 3 dager med tiger camp. Påmelding skal åpnes tidlig, så alle kan planlegge godt . Vi takker alle som var med  tiger superdag! 

Treningstrappa utenfor hallen er perfekt til enkel og god trappetrening for alle. Den har perfekt lengde og lette trinn som passer alle aldre. 

 

Sara og Tina hadde tatt turen i fra Trønder /Lyn/Hovin for å delta på tiger superdag. De var godt fornøyd og slitne etter en lang og tøff treningsdag.  

Med det ønsker vi alle en riktig god høstferie og husk å tren godt inn mot en lang håndballsesong. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.