Utleira har prestert godt i Lerøy og Bring i helga

Postet av Asgeir Hatlen den 10. Sep 2023

Det er veldig artig åfølge med de ynfgre i klubben som nå har begynt å få litt erfaring med å delta på najsonale serier som Lerøy og Bring. I helga har tre lag vært i aksjon både i Trondheim og lenger sør.  Vi starter i Trondheim der vårt j16 lag bestående av spillere født i 07 og 08 hadde hjemme arrangement. 

Det har vært et meget velykket helg der foreldregruppa har fått til et meget godt opplegg som tilreisende lag og besøkende har satt stor pris på.  Laget har løst oppgavene underveis på en meget flott måte som har gjort at Utleira igjen skal være med i det gjeveste nivå på landsbasis.  Tre kamper med mye læring og gode prestasjoner.  Samtidig har Utleira 1.divisjon senior, Utleira junior/rekrutt og Byåsen håndball elite vært med på kåringer underveis. Noe som er artig for alle spillere som spiller. 


Utleira J18 har vært på Lillehammer og spilt to meget gode kamper med gode kollektive prestasjoner og en kamp med stang ut . Det beste med helga har vært det sosiale i mellom spillere, trenere og foreldre som har bygd miljø også utenfor banen.  Utleira J18 skal ut i ny kvalik om 3 uker da forhåpentligvis på hjemmebane. De har løpt ekstremt mye og får mye skryt fra motstandere for de kilometrene med løp de legger igjen i hver kamp. Noe  de jobber med i det daglige på å bli bedre på over tid. Stor takk til foreldre her også som legger til rette for at spillere skal få være med å kjenne på nivået rundt om i Norge og spillere selv som også legger ned treningstimer og dugnadstimer gjennom et år. 

Utleira G18 har også vært ute på tur sammen vår klubbpartner Tiller. Guttene har trent kanllgodt gjennom våren, sommer og høsten å har fått til et godt kollektiv med gode spillere som sammen har hatt stor utvikling . to gode seire og et knepent tap i siste kamp gjør at guttene er klare for Lerøyspill sesongen 2023/24. Dette er stor for guttehåndballen i Utleira.  Igjen roser vi foreldre og guttene selv og trener team som legger ned masse tid og enerig på å gjøre dette mulig. Det er vel fortjent til alle sammen. 

håndball er gøy og lærerikt på mange nivå. som klubb å høste disse erfaringene er utrlig fin læring. noe vi kan bygge videre på å utvikle junior og senior segementet endea mer i fremtidens Utleira håndball. Vi ønaker alle tre treningsgrupper en strålende tur hjem. Litt må dere feire. Men, kjenner vi dere rett, så er vel alle tilbake i full trening og nye utviklingsmål allerede i morgen. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.