Topphåndball i Utleirahallen i helga

Postet av Asgeir Hatlen den 25. Aug 2023

I helga har Utleira invitert Trondheim topphåndball og Levanger hk til treningskamper. Det blir da mulig å se våre Utleiraspillere måle seg mot to lokale klubber med ambisjoner. Utleira møtte jo Trondheim topphåndball for en uke siden der Trondheim Topphåndball stakk av med en knepen et målseier.  

I helga skal Utleira skaffe seg nye referanser inn imot seriestart neste helg. vi håper hallen fylles av publikum som har lyst å få med seg starten på årets sesong .

 Våre spillere har nå hatt en lang og tøff oppkjøring som de skal finpusse på frem imot seriestart neste helg borte imot Junkeren i Bodø. Først da blir det delt ut poeng.  Utleira har gjennomført syv treningskamper inkludert de to spilles i helga. 

Trondheim topphåndball har satt seg et hårete mål om å ta steget opp i Rema 1000 ligaen på sikt. Ambisjone er helt klart tilstede og troppen de har i dag består foreløbig av spillere som har spilt i 1.divisjon for Charlottenlund og 2.Dvisjon for Sverresborg.  

 

Levanger har vært en del av Norsk topphåndball i mange år. Et stabilt 1.Divisjonslag som har en sterk kamptropp med mange spillere som også har god erfaring fra Rema 1000 ligaen. De er tippet på øvere halvdel av 1.Divisjon i år . 

 

Vi ønsker Trondheim topphåndball, Levanger hk og publikum hjertelig velkommen til Utleirahallen for å se god håndball fra tre lag som alle gleder seg til seriestart. 


KAMP PROGRAM I HELGA 


FREDAG 

KL. 18 00 Utleira - Trondheim topphåndball 

LØRDAG 

KL. 12 00 Levanger - Trondheim Topphåndball 


SØNDAG 

KL. 13 00 Utleira - Levanger 


Vel møtt ! 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.