Tuva håper mange tar turen for å feire med laget på søndag

Postet av Asgeir Hatlen den 20. Apr 2023

Tuva Wilmann er en viktig bidragsyter inn mot de yngste spillere i klubben og nærmiljø. Tuva jobber fast i tigerskolen og tiger ekstra og er alltid med på tiger camp. Hun har også brukt tid gjennom sin utdanning på Heimdal toppidrett i et av våre lag. Tuva spiller i dag for Utleira sitt seniorlag, men har også vært to år i Nidelv håndball og satt sine spor der på et meget godt Nidelv lag. 

Tuva spiller strek og er vant med å kjempe for å få plass. Her mot Molde på hjemmebane i år. 

Tuva er en motivert , hardtarbeidene spiller som har kjempet seg til en posisjon i dagens nyopprykkede lag. Gjennom hardt arbeid i hverdagen har hun tatt små steg for hver sesong. En av drømmene har hele tiden vært å få muligheten til å spille på de øverste nivåene i Norge. Nå har hun sammen med laget klart å rykke opp. På søndag håper Tuva at mange lokale unge spillere tar turen til hallen og feirer med henne og laget. 

Tuva  har tatt mye ansvar på Tiger camp en aktivitet som har fått veldig gode tilbakemeldinger av deltagere. 

 Tuva gir tilbake ved å hjelpe yngre spillere hver eneste uke til å nå sine mål og drømmer en dag. Alle som har møtt Tuva gjennom våre aktiviteter er veldig glad for  den tiden hun velger å bruke på yngre spillere. Flere har  nyt godt av både tips på banen og gode samtaler også utenfor banen. Nå håper Tuva at alle tar turen til hallen på søndag for å feire et opprykk som betyr mye for nærmiljø. 

Tuva skaper gode rammer på trening. Tror mange er glade for at Tuva fortsetter i Utleira. 

Vi håper at alle kommer på søndag for å støtte Tuva, laget og feirer sammen med klubben et meget vel fortjent opprykk. Velkommen på kamp!

link til arrangement :

https://www.facebook.com/events/574750761422097?ref=newsfeedKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.