Sterk hjemmeseier mot et godt kongsvinger

Postet av Asgeir Hatlen den 1. Apr 2023

Det var som alltid litt spenning i lufta før møte med et av formlagene i divisjonen Kongsvinger. De har et ungt lag bestående av spillere som til daglig har hverdagen sin på NTG kongsvinger pluss noen eldre spillere. Etter jul har Kongsvinger gjort sakene sine meget bra.

Utleira har som gjenganger i år spilt mange jevne 1.omganger. Det ble intet unntak i dagens kamp. Begge lag sto godt til hverandre gjennom  hele omgangen. Det ble mye stang ut for Utleira spesielt i 1.omgang. Til pause var stillingen 13-12 fordel Utleira.

Hannah tornes var meget viktig i målet i dag.

Utleira fikk en god start på 2.omgang med scoring fra strekspiller Tuva Wilmann . Den neste perioden klarte Utleira sakte, men sikkert og opparbeide seg en god ledelse som de tok med seg gjennom resten av kampen. Det ble en komfortabel 28-22 seier.  Med det sikrer de sin tabellposisjon før de neste tre kampene som spilles etter påske.

Hanna fikk påskeegg som dagens mest verdifulle spiller. Emma fikk det samme som dagens toppscorer.