Ny seniortrener med sin første uke i Utleira

Postet av Asgeir Hatlen den 27. Jun 2022

Mandag var første dag med ny hovedtrener Håvard Lomsdal på plass.Første uke sammen med sitt ny komponerte trener team. Første måned har vært styrt av ass.trener og spillerutvikler med klare arbeidsmål satt i samsvar med ønske om type håndball klubben har satt seg som mål.  

Litt informasjon på Fredag 

Det har vært en oppkjøring der fokus har vært å bli bedre med ball både som enkeltspiller , lagdeler og i samspill og harde økter med mye fokus på vilje . Intensiteten på øktene har vært meget bra. Samtidig har spillere vært veldig opptatt av  å løse detaljer i eget spill. 


Håvard Lomsdal hadde sin første trening nå på Mandag . Det har hele uka vært en klar plan , mål og struktur på innholdet i øktene. Godt planlagte økter med stort fokus på lagdelene og kommunikasjon med enekeltspillere underveis. 

Når man definerer en ønsket type håndball , så setter det også klare rammer for innhold i øktene og tankesett. Dette har vi sett i løpet av våren og fått veldig god respons på fra spillergruppe. Samtidig er rekrutt, junior og J16 koblet på i samme type tankesett som vil gjøre det enklere i fremtiden å flytte spillere fra egne rekker oppover i systemet. 

Håvard har hatt 7 økter i sin første uke som hovedtrener i Utleira for å få en god oversikt å bli kjent med både rekruttene, junior og J16 spillere i klubben. Tilbakemeldinge fra senior spillerne er ensartet positive etter årets sesongstart. 

Rekruttene Synne, Emma, Malin, Thea, Viktoria og Janne var med sammen senior i hele helga . Flere av dem har allerede fått trent mye med seniorlaget. 

I helga kjørte Utleira en enkel miljøsamling på tvers av lagene der rekrutt og senior trente sammen. Junior , J16 trente sammen. Møte med innhold fra både Håvard, klubb og Trondheim Idrettsklinikk der spillere fikk informasjon om årets sesong og den viktige perioden som spillere nå går inn i. 

Våre lageldere sørget for at spillere og trenere fikk seg en skikkelig lunsj mellom øktene. 

Nå går alle spillere inn i en egen trenings periode med tett oppfølgingog kyndig veiledning fra Trondheim Idrettsklinikk .  Vi gleder oss allerede til 1.August og oppstart av en helt ny håndballsesong i Utleira håndball. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.