To spillere i Utleira håndball tatt ut på landslaget ( LK04)

Postet av Asgeir Hatlen den 28. Mai 2022

I tråd med Utleira Håndball sin strategi som utviklingsklubb der spillere skal få lagt til rette for egen utvikling gjennom en godt tilrettelagt treninghverdag som skal ta vare på samhandling med lag , tekniske ferdigheter, belastningsstyring og fysikk er det med stor glede at to av våre nyeste spillere som begge har fått A kontrakt i Utleira blir tatt ut på LK 04 sitt landsalg.  Det viser oss  at spillere som har fremtiden foran seg har tro på at de kan videreutvikle seg i Utleira Håndball. Utleira ønsker å bidra til at spillere tar steget opp på senior nivå og den dagen de blir for gode for Utleira håndball skal Utleira med glede sende de videre til et enda høyere nivå. 

Synne Olsen har sin opprinnelse fra Rognan i Nord før hun som 16 åring tok valget med å bli en del av Tiller J16 sitt lag som hadde partner avtale med Utleira håndball. I hele vinter har Synne hospitert med Utleira senior.  Dette sier synne om uttaket . 

Jeg kommer opprinnelig fra Rognan, som er et lite tettsted i Nord-Norge, men flyttet til Trondheim i fjor høst for å satse på håndball. Det var en stor avgjørelse å ta, da det innebar å flytte fra venner og familie. 

Denne sesongen har jeg spilt for Tiller hvor vi har spilt både i Regionserien og Bring-serien. 

Å bli tatt ut til landslagssamling betyr mye for meg og gir meg ekstra motivasjon til å fortsette å legge ned mye tid i trening. Denne sesongen har jeg trent 4-5 økter håndball og 3 økter egentrening pr. uke. Jeg gleder meg til neste sesong og håper at jeg fortsetter å utvikle meg som håndballspiller. 

Målet mitt er å bli en profesjonell håndballspiller. 

 


Andrea Schjetne Aasen har også spilt for Tiller sitt J16 lag å har hospitert med Utleira senior har dette og si om uttaket. 

Jeg har vært innom mange idretter i oppveksten som langrenn, svømming, turn, ballet og klatring, men det var håndball som ble favoritten. Dette har jeg drevet med siden jeg var 6 år gammel. 

Håndball har  blitt en stor og viktig del av livet mitt. Helt siden jeg var lita har jeg sett opp til onkelen min som var på guttelandslaget i håndball. Under hele oppveksten har jeg hatt en spesiell drøm, å komme så langt at jeg fikk spille med flagget på brystet.

Det har vært både oppturer og nedturer, men dette er en del av håndball livet. Jeg fortsetter å jobbe for å komme så langt som mulig. Det å få lov å delta på samling er et skritt i riktig retning mot målet.

Utleira håndball er veldig stolte av å få muligheten til å bidra til  Synne og Andrea sin utvikling  de neste sesongene i Utleira håndball . 9-12 Juni reiser spillerene på samling . Vi ønsker begge to riktig lykke til! Sender samtidig en stor gratulasjon til Tiller og Rognan som har utviklet slike flotte spillere i sine yngres lag. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.