Solid hjemmeseier mot Buvik2/Skaun

Postet av Gauldal Menn den 24. Mai 2017

Etter det svært sure bortetapet mot Kolstad 3 var GFK 1 avhengige av et godt resultat hjemme mot Buvik2/Skaun for å ha håp om å henge med i toppen av avdelingen. Etter en litt treg start på kampen tok GFK over og det var etter hvert ingen tvil om hvor poengene skulle ende opp. Et litt større enn hittil hjemmepublikum fikk se en sjanserik kamp som GFK skulle og burde vunnet med større sifre.

Kampen startet med at Buvik2/Skaun fikk trill ballen (ganske tregt) i sitt forsvarsledd. GFK slet de første minuttene med å holde ballen i laget og midtbaneleddet fikk ikke helt satt presset på riktig måte. Etter noen litt nølende oppstartsminutter fikk GFK frispark på ca. 30 meter. Kaptein Are Grytdal la en godkjent ball inn bak forsvaret til Buvik2/Skaun og mottaker Håvard Gjersvold satte ballen kontant i mål med et hodestøt. 1-0! Etter dette tok GFK1 mer og mer over kampen, fikk satt presset i midtbanen bedre og hadde brukbar kontroll på det som skjedde. Rett før pause ble Robert Melum spilt fri av Arne Engan på kant. Engan fikk ballen tilbake på ca. 15 meter og satte ballen presist i mål. Lagene gikk til pause på 2-0.

Etter pause var det tydelig hvilket lag som hadde det beste grunnlaget for å holde 90 minutter. Stian Lillebudal, tilbake fra laksetjeneste til sjøs, kom inn til pause. Etter 15 minutter serverte han Torgeir Hugdal på gjennomløp. Hugdal satte inn sesongens syvende mål og kampen virket punktert. Etter ca. 60 minutter kom Sergej Tertels inn på banen og skaffet ikke lenge etter straffespark som Arne Engan selvfølgelig satte kontrollert i mål. Kveldens siste mål ble satt inn av Jonas Krangnes Skogmo etter et meget godt angrep på GFK1 sin venstreside. Stian Lillebudal ble spilt fri på kant og la et godt innlegg til en Skogmo som tok det riktige løpet på første stolpe. Sluttresultat: 5-0. Ingen tvil om hvem som var det beste laget i kveld. Neste kamp er borte mot Melhus 2 i Gruva, fredag 26.05. Dette blir en spennende og viktig kamp for begge lag. Møt opp og støtt GFK i jakten på tre nye og viktige poeng mot et sannsynligvis sterkt Melhus 2-lag.

Dagens lykkeligste: Jonas Krangnes Skogmo. Skårer mål!

Dagens yngste: Daniel Folde Eggen. 14 år, debutant og får ti minutter. Gjør en god figur attpåtil. Mye i vente av ungutten i årene framover.

Annet positivt: Hans Hovin fra start spiller en meget god time med fotball. Sergej Tertels nærmer seg formen. Vi holder nullen.