Nyheter

Nyheter angående anlegget finner du under hovedlaget

Treningsstudio

Åpent for alle medlemmer over 15 år. Treningsavgift kr 99,- pr mnd/person. opptil 6 mnd bindingstid på treningsabonnementet. frem til halvårets avslutning (1 halvår avsluttes i juni og 2. halvår avsluttes i desember). Adgangskort er personlig og hentes i kiosken, fra 3 dager etter innmelding.

Barnebursdag

I tiden fremover er det en del ledig tid i Utleirahallen til Barnebursdag. Dere får rom for bursdagsfeiring i 2,5 timer og 1 time i hallen, for kr 1000. Kontakt drift@utleira.no for booking eller mer informasjon.

Konfirmasjonslokale

Mangler du konfirmasjonslokale i mai? Vi kan hjelpe deg med flotte lokaler (100 kvm) i tillegg til stort kjøkken, toalett og garderobe. Kr 3500 pr dag/døgn. Se kalender for ledige datoer under selskapslokale. Kontakt drift@utleira.no for booking.

Ledig halltid i 2016/2017

Det er fortsatt ledig halltid i Utleirahallen for kommende sesong, men dette er begrenset til dagtid på hverdager, samt lørdager og søndager. Ledig tid fra kr 400 pr time. Ta kontakt med drift@utleira.no for mer info, priser og booking.

Selskapslokale

Vi tilbyr flotte lokaler (100 kvm) i tillegg til stort kjøkken med topp moderne utstyr, toalett og garderobe. Kr 3500 pr dag/døgn. Se kalender for ledige datoer under selskapslokale. Kontakt drift@utleira.no for booking.

Alternate Text

Konferanserom - Klubbhus

Lyst og koslig møterom på ca 80 kvm, med prosjektor. Leies ut til kurs, konferanse og årsmøter til eksterne leietakere for kr 300,- pr time. Gratis leie for lag og avdelinger i Utleira IL. Booking: drift@utleira.no

Utleira Kunstgress

7'er og 11'er kunstgress-fotballbaner. 11'er bane med vinterdrift. Kontakt oss for mer informasjon om ledig tid.

Utleira Skatepark

Skatepark med quarterpipe, kicker, to flatbars, curved bank og bank. Godt skatebar betongflate med god plass til tricksing utenfor faste elementer. Åpent for alle. Det er forbudt med røyking på området. Det er også forbud mot alkohol.

Banekalender utleira kunstgress 7-er og 11-er

Powered by: Bloc