Ny fotballgenerasjon på vei opp

Postet av Asgeir Hatlen den 6. Jun 2024

Det gror nå godt i Utleira sine yngre lag i fotball. Neste generasjon står på trappene. En spiller som har tatt store steg det siste året er Nora . Hun har fått en sentral rolle i det nye damelaget som nå består av mange erfarne spillere og spillere som er på vei opp gjennom egen ungdomsavdeling. Her er hva hovedtrener Stian Rønningen har å si om Noras reise utviklingsløp, så langt. 

Nora er en spennende midtstopper, som vi på A-lag damer har fått gleden av å bli kjent med gjennom en vinter hvor A-lag og Rekrutt har måttet trent mye sammen. Dette har vært veldig positivt for begge grupper, og ikke minst spillere som Nora. Hun har klart å vise oss rundt A-laget at hun ønsker å oppnå noe med fotball, samtidig som at hun har vært med for fullt på håndball.

Dette er en spiller som tåler og liker mye trening. Som spiller er hun en spennende og kreativ midtstopper, som på tross av hard motstand i 3.div har vist stort mot i både angrepsspill med ball og forsvarsspillet. Nora har klart å gradvis heve lista for hver kamp hun har fått, og det er utrolig morsomt å følge utviklingen hun har hatt så langt. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Stian er selv en trener som er på full fart inn i treneryrket. Der han får mer og mer plass på damelaget i Utleira. 

Nora har spilt alle sine år i Utleira og har dette å si om sin posisjon i Utleira i dag. 

Jeg er veldig glad for at jeg får lov til å spille med damelaget, og synes også det er veldig gøy. Nivået på seniorfotballen er helt klart høyere, men hvis man ska bli bedre, må man jo møte litt utfordring. Etter hver trening og kamp lærer jeg masse, så jeg tror absolutt denne hospiteringen vil utvikle meg til en bedre fotballspiller.

Vi klubben gleder oss til å følge med videre utvikling på Nora og alle de andre unge som tar steg for steg inn mot seniorfotballen i Utleira. Lite tvil om at fremtiden er lys i vår fortballavdeling. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.