Storhamarcup ble en flott samling for klubben

Postet av Asgeir Hatlen den 26. Mai 2024

Fredag var det avreise til årets reisecup. Noen skulle på sin første tur. En god miks av reisevante og ferskinger på tur. Det skulle bli spennende å se lagene møte lag fra andre landsdeler. Det som er fint med Storhamar er at det ikke kryr av lokale klubber fra Trøndelag. Det er akkurat langt nok til at det er flest klubber fra Østlandet.

Mange lag hadde allerede  kamper på fredag .Ungdomslagene og de yngre lagene fikk komme i gang med cup eventyret. På reisecup ,så er det like viktig med det sosiale som det sportslige. Det er her både spillere, trenere og foreldregruppene kan knytte enda tettere bånd. 

noe av det beste med helga var å se alle våre yngre lag spille kamper. Må innrømme at man blir litt stolt når man ser engasjementet til våre trenere , spillere . De forberedte seg godt til alle kamper og hadde en gjennomgående innsats og vilje som gikk igjen på alle lag. Alle lagene forflyttet seg godt i forsvar og måten de spiller ball og tar sjansene sine på er verdt å få med seg. Våre trenere er engasjerte og påskrudde og er tilstede både før under og etter kamper med gode rutiner internt i lagene. Det er mulig å spotte en oransje tråd i utviklingen. 

Ungdomslagene våre stilte med flere lag og fikk prøvd seg mot sterke motstandere gjennom helga. Guttene på G16 kom lengst og møtte Kjersti Grini sine gutter på Lillehammer i finalen. Der ble det ett knepent tap. Men, veien frem til finalen hadde mange flotte kamper. Vi hadde også mål i på direkte frikast i siste sekund på J2010. Opphenting etter å ligge under 6-1 av jenter 2009 og begge J2008 lagene gikk videre til A sluttspill. 

Viktig å ha det sosialt og gøy også på reisecup. Noe jeg tror alle lagene hadde både på skolen der hele klubben var samlet .I mellom kamper og på Beach party lørdag. Når vi ankom skolen på lørdag kveld spilte flere av våre lag sandvolleyball der både spillere og foreldre som hadde ansvar for gruppene deltok. 

Man skal være litt stolt av sin egen klubb og den innsatsen som legges ned av foreldregrupper i alle aldre. Ett stort felleskap som til sammen skaper masse positiv aktivitet for barn og ungdom i ett pulserende lokal samfunn. Idretten lærer oss mye om både oppturer, nedturer, samarbeide i ett felleskap og at ting går noen ganger slik vi håper og andre ganger ikke. Summen er at vi alle får erfaring som kan bygges videre på. 

Det er bare å glede seg til neste gang klubben skal på reisecup igjen. Takk til alle som har bidratt i forkant, underveis og i etterkant. Takk for en flott og minnerik helg på Hamar. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.