Trønder klar for Utleira il

Postet av Asgeir Hatlen den 16. Apr 2023

Det er jobbet godt i etterkant av opprykket. Første signering er en up and coming trønder som har hatt  alle  sine håndball år i naboklubb Klæbu. Før denne sesongen tok Kaja Røddesnes steget ut av Klæbu og inn i Charlottenlund. Der hun stort sett har spilt kamper for 2.Divisjon, Lerøy og hatt noen innhopp på Charlottenlund sitt 1.Divisjonlag . 

Kaja Røddesnes gleder seg til å bli en del av Utleiratroppen i !Divisjon. Det skal bli godt med nye utfordringer på et høyere nivå enn 2.Dvisijon , sier Kaja. 

 

For de som har fulgt godt med i trøndersk håndball, så har Kaja Røddesnes vært en kreativ og målfarlig spiller fra hun spilte aldersbestemt i Klæbu og tatt det med seg videre inn i Charlottenlund. Hittil i år har Kaja produsert 138 mål på 18 kamper i 2.divisjon. Med dette er hun per. nå toppscorer i 2.Divisjon avd. 4.

Det skal bli gøy å se Kaja i Utleirahallen til høsten . Etter en lang og hard oppkjøring. 

 Våre trenere har fulgt Kaja tett og sett at hun kan tilføre gruppa en ny dimensjon i angrepspillet som gjør at gruppa som helhet får flere strenger å spille på . Det som  kjennetegner Kaja er at hun har et meget godt tempo i sitt ankomstspill. Hun liker å løpe med ball. Hun har også et godt blikk for spillet sammen med laget. Vi gleder oss til Kaja  blir en del av troppen i 2023/24. Vi ønsker med dette Kaja Røddesnes velkommen til Utleira 1.Dvisjon. 


under kan du se toppscorer liste: 

https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=412894#topscore

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.