Nå har allidrett startet opp

Postet av Marius Emil Kjørstad den 5. Sep 2022

Hei

I dag er det første allidretts trening for noen i gymsalen på Utleira skole. Vi har fortsatt ledige plasser for barn født i 2015 - 2016. 


Allidretten ønsker velkommen til ny sesong. Vi skaper idrettsglede med masse god aktivitet for barna i vårt nærmiljø. 

Barnehagebarna er delt inn i tre ulike grupper i gymsalen ved Utleira barneskole. Her blir det lek og varierte aktiviteter, som skal stimulere barnas utvikling og styrke de grunnleggende ferdighetene.

For barn i 1. og 2. klasse har vi tre grupper i gymsalen ved Utleira barneskole. Her blir det mer fokus på ulike idretter, men leken vektlegges fortsatt høyt. Både håndball og fotball startes i allidretten, og det blir mulig å delta på cup. 

Det er maks 20 plasser pr gruppe for å ha best mulig oppfølging. Alle grupper vil ha to faste trenere, samt at gruppene kan få besøk av eksterne trenere fra ulike idretter. Man betaler kr 600 i aktivitetsavgift for allidrett gjennom hele skoleåret, fra september til juni. I tillegg til dette må man være medlem i Utleira IL som koster kr 400 på kalenderår, evt. 700 for hele familien.

Treningene starter i uke 36. 

Følg link til påmelding: https://app.rubic.no/Public/Events/3744

På følgende grupper er det fortsatt ledige plasser:

  • Skolebarn 2015 - 2016 mandager kl. 17.30 - 18.15 kr 600
  • Skolebarn 2015 - 2016 mandager kl. 18.15 - 19.00 kr 600

Ved ytterligere spørsmål vedrørende allidrett, ta kontakt med Marius Emil Kjørstad (marius.kjorstad@outlook.com), Anne Lene Skjølsvold (annelene.sarsland@gmail.com) eller Morten Rasch Eliassen (morten.eliassen@dataprat.no). 


Vennlig hilsen 

Styret i allidrettKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.