NOR-FISHING DUGNAD

Postet av Utleira IL - Håndball den 5. Mai 2022

Oppdatert: 15.08.2022


Generell info til alle vakter

 • Møte i god tid til din vakt!
 • Husk å registrer deg når du ankommer. Ikke registrert = ingen vakt = ingen betaling
 • Oppmøte i kjelleren i Trondheim Spektrum. Dvs når man kommer inn hovedinngangen (M på bildet under) så finner man en trapp som leder til oppholdsrom i kjelleren til høyre direkte etter at man har kommet inn.
 • Fordeling av oppgaver vil skje der nede og man får enkel instruks for gjennomlesing og godkjenning.
 • Ingen parkering på område, finn alternativ transport.
 • Ha med klær for utendørs vakt.
 • Husk at du representerer Utleira.

Komplett vakt-/arbeidsliste finner man her: Link til regnearket

Info til parkeringsvakter

Oppmøte ved bommen ved hovedinngang (den ved rundkjøringen).  Der vi de møte noen fra B. Iversen som vil ta en liten gjennomgang (er de som bemanner den vaktbua, tlf 950 22 400). NB! Husk å få registrert ditt oppmøte.

Oppgaven til p-vakt er å informere kjørende til arrangement om at det ikke er parkering tilgjengelig ved Spektrum og informere om omkringliggende parkeringsmuligheter (Ila, Skansen, St. Olav etc). Og sørge for at ingen biler blir stående i rundkjøringen. Regner med at de fleste bilene blir stoppet av trafikkinformasjonsvaktene i krysset Mauritz Hansensgate/Klostergata slik at trafikken ned til Spektrum blir minimal.

God vakt!


VAKTINNSTRUKS PARKERINGSVAKT VED TRONDHEIM SPEKTRUM

Parkeringsplassen ved Trondheim Spektrum skal være betjent av en parkeringsvakt i tidsrommet 07:00 – 16:00 mandag til fredag under messen, samt i opprigg og nedriggsperiode.

Parkeringsvakten skal påse at kun kjøretøy meg gyldig parkeringstillatelse parkerer på parkeringsplassen. Kjøretøy uten gyldig parkeringstillatelse skal avvises.

Det er tre type parkeringstillatelser:

 • Grønn - Standbygger
 • Gul – Leverandør
 • Rød – Arrangør

Parkeringsvakten gir standbyggere grønn parkeringstillatelse for de som henvender seg og spør på det.

Gul og rød parkeringstillatelse får man ved å henvende seg hos Nor-Fishings sitt produksjonskontor i Trondheim Spektrum

Når det ankommer store kjøretøy som skal laste/losse varer på logistikkplassen, kontakter B Iversen som åpner porten. Telefon 950 22 400


Stiftelsen Nor-Fishing
Tidligere info

Det er nesten 70 vakter som lagene ikke har fått satt ressurser på. Vi er da nødt til å søke hjelp til å få løst dette. For de lagene som tar ekstra vakter vil få betalt kr. 150,- pr time. Dette vil være fine penger å få i lagskassen. Listen for ledige vakter ligger åpen og det er førstemann til mølla da flere er inviterte til å løse oppdraget. Takk for hjelpen!

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1me93mYthVEEL_VFjhHbptpR19oHfgUwwdJTnkASpFAw/edit?usp=sharing

mvh Pål


Da er en foreløpig vaktliste utarbeidet og fordelt på alle lag. 

Arbeidsoppgavene er lite fysisk krevende. I all hovedsak er det vakttjeneste som er tingen.

 • Brannvakt
 • Inngang
 • Parkering
 • Generelt vakthold

All dialog, komplett oppsett, justeringer og endringer må gjøres via mail til haandball@utleira.no. Ser at et redigerbart regneark byr på litt for mange utfordringer. Sorry!

I fanen "Oversikt" finner man de hovedansvarlige fra hvert lag. Da har arrangement et kontaktpunkt om det skulle være noe og det er lettere for andre lag hvis det dukker opp behov for å bytte internt.

I fanen "Tildelte vakter" finner lagets tildelte vakter. Bruk dropdown i celle M1 for å lettere finne ditt lags vakter, da blir vaktene markert grønt.

Send inn info slik at arrangement forstår hvilke vakter som skal fylles med korrekt info. Vi ønsker fortrinnsvis følgende format; eks.  

 • Mandag, 08-15, "J2006-91088555-Petter Smart" 
 • Torsdag, 14-18. "J2006-44506079-Kari Hansen"

Arrangement vil etterhvert som bidragene kommer inn, oppdatere arket.

Det er laget et arrangement på Facebook som lagene kan melde seg på.  Her kan man ta evt spørsmål og svar som angår alle da det sikkert er flere som lurer på ting. Link til Facebook

Link til regnearket

Frist for utfylling av vakter er satt til 1. juni.

Lykke til!

Mvh Arrangementskomite.Hei alle sammen.

Det er en glede å kunne annonsere at Utleira Håndball har skaffet tilveie en større gjøremålsdugnad som vil være en årlig happening for oss fremover. Næringslivsmessene Aqua Nor og Nor-Fishing går av stabelen annenhvert år i Trondheim Spektrum og der skal vi stille med ressurser for vakt, billett, parkering etc.I år er det Nor-Fishing sin tur. Messen har åpent 23.8 - 26.8 hvor vårt dugnadsoppdrag vil strekke seg i en periode fra 21.8 til 28.8. Det vil komme mer informasjon om messen/dugnaden når vi vet mer.

Vi ber alle lag, spillere, foresatte markere denne perioden i kalenderen for dette vil angå alle. Vi trenger at alle stiller for oppdraget består i et stort antall timer. Vaktene vil bli fordelt på en rettferdig måte som mulig på alle lag. Det vil være vakter store deler av døgnet også på dagtid. Vi ber selvsagt de av dere som har jobber og muligheter til å ta dagvakter om å gjøre en tilpasning for dette.

Det ble den 15.02.2022 avholdt et møte for alle lag hvor dugnaden ble diskutert og gjennomgått. Presentasjonen fra dette møtet ligger her.

Spørsmål rundt oppdraget kan sendes til styret i Utleira Håndball.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.