Telenorkarusellen Bratsberg IL (Terrengløp)

Telenorkarusellen Bratsberg IL (Terrengløp)

Arrangør: Utleira IL

Tid


Beskrivelse

Telenorkarusellen 2014

Bratsberg IL arrangerer Telenorkarusellen som terrengløp pga snømangel. Underveis i løypa er det hengt ut poster med bilder, og det man ser på bildet skal man føre inn i et kodeskjema som fås ved start og leveres inn ved målgang.

Som ved vanlige karusellrenn følger aldersinndelingen skiforbundets system, der feks alle som fyller 8 år i 2014 stiller i 8-årsklassen osv.
Aldersgruppe 0-8 år: Skal hente kode ved minst 4 poster. Hvilke poster man velger og i hvilken rekkefølge er opp til hver enkelt. Ingen tidtakning, fri start fra kl 18.00.
Aldersgruppe 9-10 år: Skal hente kode ved alle 7 poster, valgfri rekkefølge. Ingen tidtakning, fri start fra kl 18.00.
Aldersgruppe 11 år og eldre: Skal hente kode ved alle 7 poster. Postene henger langs 3km-løypa, og løperne skal følge denne traseen. Tidtakning, med start fra ca kl 18.30. Felles oppvarming ledet av Ronny fra kl 18.00 for de som ønsker det.

ALLE MÅ SELV TA MED NOE Å SKRIVE MED! Vi kommer ikke til å ha noe liggende til de som eventuelt har glemt dette. Det blir ikke levert ut kart, men kart som viser hvor postene befinner seg blir hengt opp både inne i idrettshuset og ute på arenaen. Kartet ligger også vedlagt her, og postene er markert med røde sirkler. Postene er forøvrig plassert langs lysløypa, så de skal være lette å finne.

Pris for alle 5 løp: 150kr. Salg av rundstykker, vafler, saft og kaffe i kiosken.
Alle deltakere får premie, og dato for premieutdeling blir annonsert senere.
Påmelding og henting av startnummer gjøres i idrettshuset fra kl 17.30. Påmelding på forhånd tas imot med takk, og gjøres ved å sende navn, alder og klubb til bratsberg.il@gmail.com.

Vi håper at mange ser på dette som en fin mulighet for familien til å gjøre noe sammen. Vi krever verken at deltakerne skriver postkodene selv eller nødvendigvis kommer seg fram helt for egen maskin, så arrangementet skal passe for selv de aller minste i følge med en voksen :)

Velkommen!

Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Utleira IL

Levert av IdrettenOnline