Reisecup med overnatting.

Postet av Håndball J12 - 2007 den 21. Nov 2016Til våren ønsker håndballavdelingen å gjenta suksessen for noen år tilbake med en felles reisecup!

Håndballstyret har bestemt at dette blir Sparebank1 Cup i Steinkjer 28.-30.april og vi håper at så mange lag som mulig melder seg på dette. Hele cupen foregår under samme tak og det ser vi som en stor fordel. Steinkjer Cup er for J/G 9 og eldre.

Se http://steinkjerhk.no/ i tillegg har cupen en egen Facebookside som dere finner ved å søke på Sparebank1 Cup Steinkjer.
steinkjerhk.no
Ønsker du å utgjøre en forskjell for dine og andres barn? Steinkjer HK er inne i en meget spennende fase som særidrettsklubb. Med kontinuerlig jobbing med ...

Påmelding til denne cupen åpner 3.desember kl 1200. Dette er en meget populær cup og i fjor ble en del av klassene fulle allerede etter noen timer. De mest populære klassene er erfaringsmessig J10, J11 og J12.

Vi vil derfor høre med dere hvor mange jenter som har lyst til å være med på cup. Lagkassen betaler påmelding, men deltagerkort, som dekker overnatting, mat og disko ca. 1000 kr, må hver enkelt betale. Minst to av trenerne blir med og så trengs det sikkert noen voksne i tillegg.

Vi tenker å overnatte på skole slik som cupen legger opp til, dette er artig for ungene og er et godt tiltak for å øke samholdet på laget. Familie som ønsker å være med oppfordres også til å bestille overnatting tidlig for å sikre seg dette. Det er mye som er fult allerede, vær rask.

Dette er en foreløpig påmelding, gi beskjed så snart du kan og før 1.desember til Irene.
Bindende påmelding sender vi ut på nyåret. Det ligger ikke så mye informasjon ute fra arrangøren enda. Det finnes litt om fjorårets cup på linken som følger med, så det går an å lese litt der,

Dette blir artig!
Mvh lagledelsen i J2007 håndballKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.