Fotografering- tirsdag 22/11, kl. 17.35-18.05

Postet av Håndball G10 - 2009 den 4. Nov 2016

Gutta skal fotograferes tirsdag 22/11 kl. 17.05-18.05 i Utleirahallen.

Info fra nettsidene til Utleira IL:

Vi skal bli fotografert av Foto Norden AS, og det er viktig at alle stiller til fotografering. Utleira IL tar det som en forutsetning for alle som stiller til fotografering at det er greit for deres foreldre at de deltar på lagbilder og har portrett-bilde i klubbkatalogen. Utleira IL ønsker ikke å innhente bekreftellse fra alle foreldre og administrere dette.

Her er oppsettet for alle lag. Det er viktig at lagene varsler om dette krasjer med treninger eller liknende. Vi håper nå at dette passer for alle, men det er mulig å bytte tidspunkt om det er helt håpløst. Last ned oversikt i pdf her

Se i oversikten når ditt lag skal ta bilde. Vi gjør oppmerksom på at det er oppmøtetidspunktet som gjelder. Noen lag vil ta lenger tid å fotografere enn det som står oppsatt på tidsskjemaet.

Vi må møte ferdig skiftet senest 5 min før fotostart, viktig at alle husker drakter og sko. Det skal ikke være annet tøy under draktene da dette vil synes på bildene. Det tar ca 2 minutter pr enkeltbilde og ca 20 minutter pr lagbilde. Klubben har ingen kostnader ved å bli fotografert.

Foresatte mottar en bildekode på sms/epost eller brev, så snart bildene er klare. Dette vil normalt ta maks 14 dager. Bildekoden kan man bruke for å logge inn og se på bilder, og bestille de bildene man måtte ønske.

All fotografering skjer i klubbhuset og i garderobe 1 og 2.

Klubben skal lage A5-kataloger med alle bildene som blir tatt av lagene. Dette vil bli et flott rekrutteringsverktøy og et bra sted for våre sponsorer til å kunne markedsføre seg selv.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline