Kampreferat: Utleira - Strindheim

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 28. Jan 2016

27. januar 2016

Strindheim gjestet en nærmest tom hall onsdag kveld. Norge skulle spille mot trippelmester Frankrike, og det stod om semifinale i EM, og ikke uventet, var det særdeles få som hadde tatt turen for å se oppgjøret i Utleirahallen. Serieåpninga i høst mot Strindheim gikk bra, og vi vant 16-28. Etter en nedtur forrige helg var vi veldig klare for å smelle til skikkelig i dag.

Vi er oppe i 4-0-ledelse før Strindheim omtrent har rukket å kjent på ballen. Før det har gått sju minutter benytter de seg av sin første timeout. 5-1 blir 20-4 når pausesignalet går. Forsvaret er aktivt, bevegelig og tøft. Bakerst står Camilla og plukker de ballene som når målgården. Angrepsspillet er hurtig, presist, offensivt og effektivt. Alt klaffer. Våre kanter og linjespillere får satt inn et drøss av mål på kontringer, og bakspillerne er uredde og dyktige i ankomstfasen.

I andre omgang er vi ikke stort dårligere. Vi herjer med bortelaget, som blir mange hakk for små i denne kampen. Vi er rett og slett bedre på absolutt alt. Bedre på alle posisjoner i alle spillets faser. Uansett hvilke spillere vi står med på banen er vi suverene. Vi spiller outstanding, for å bruke Willy sitt uttrykk. Jentene oste av glede, pågangsmot og selvtillit. Til tross for at Strindheim ligger nest nederst på tabellen, var det svært viktig å få en slik opplevelse nå. Kampen ender med brakseier, 43-10. Aldri før har så mange fortjent bestemannsprisen. Juryen hadde likevel bare en pris til hvert av lagene, og som både enorm bidragsyter i forsvar, en rekke nest-sist-baller, pluss 10 (!) scoringer, var det Tora som trakk det lengste strået i dag.