Juniorene med gull i Buvik cup

Postet av Ole Christian Dressel Mo den 7. Des 2015

G19 stilte med ett lag i Buvik cup. Åtte lag i klassen og dermed to puljer. En andreplass i gruppespillet var nok for å komme til semifinalen.

Lite eller ingenting visste vi om motstanderne, men vi hadde en mistanke om at vi havnet i den enkleste gruppen. Med tre seire og 19 - 2 i målforskjell var førsteplassen sikret i gruppespillet.

I semifinalen møtte vi Buvik/Skaun 1 som ble nummer to i den andre gruppen. Dette ble en jevn kamp, hvor vi til tider var kraftig presset. Etter full tid stod det 1 - 1 på tavla, og dermed golden goal. Etter ca. 40 sekunder fikk Magnus VJ sendt en kanon fra 8-10 meter som gikk rett i mål, og dermed seier.

I finalen møtte vi Orkanger som ble gruppevinner i den andre gruppa. Vi hadde bedre kontroll i denne kampen, og tok tidlig en fortjent ledelse. Når det var ca. tre minutter igjen, reduserte Orkanger. Det skal sies at Orkanger hadde sine muligheter, men vi hadde en fantastisk keeper som vartet opp med både dobbel og trippel-redninger. Seieren var vel egentlig aldri truet, men "dæm ska ha for at dæm prøvd".

Dette var breddefotball på sitt beste, hvor alle fikk omtrent likt med spilletid. De som startet på benken i første kamp, startet på banen i neste kamp. Byttene styrte guttene selv, og om en av spillerne ikke fulgte den avtalte planen, ble han byttet ut som straff. Sumstad fungerte som spillende assistenttrener og hadde ansvaret de to siste kampene på lørdag, da undertegnede var forhindret i å delta.

Gratulerer gutter!!!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline