Håndball Damer Senior 2.divisjon

Håndball Damer Senior 2.divisjon

Spillerpresentasjon: Pia Jakobsen Rehaug

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 28. Sep 2015

Draktnummer: 2

Posisjon på banen: Linjespiller

Fødselsdato: 31.07.88

Studier/jobberfaring: Jobber som barnevernspedagog ved Steindal skole

Interesser: Håndball, selvfølgelig! Og når jeg ikke er på jobb eller trening, så prøver jeg å få tid til venner. Er også glad i å reise, selv om det ikke blir så mye tid til det, da.

Målsetting: Jeg skal utvikle meg som spiller og vi skal klare opprykk til 1.divisjon!

Første klubb: Utleira <3

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Det er selvfølgelig mamma og pappa! De har alltid stilt opp og lagt til rette. Det gjør de også fortsatt, og er ivrige supportere! Det er jeg veldig glad for. Håndballmessig er det Willy som har betydd mest for min utvikling. Han har vært treneren min i nesten 10 (!) år nå!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline