Håndball Damer Senior 2.divisjon

Håndball Damer Senior 2.divisjon

Spillerpresentasjon: Mathilde Holck

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 9. Sep 2015

Draktnummer: 21

Posisjon på banen: Linjespiller

Fødselsdato: 07.02.97

Studier: Jeg går siste året på Heimdal VGS. Studiespesialiserende linje, med politikk, rettslære og markedsføring som valgfag. Etter videregående har jeg ingen konkrete planer, men kunne tenkt meg å studere noe innen trening og ernæringsfysiologi, eller markedsføring.

Jobberfaring: Jeg har jobbet på lageret til 3T-shop en periode. Nå blogger jeg på fritiden, noe som har gått over til å bli en egen jobb. Trives godt med det og det gjør det veldig enkelt med arbeidstider som passer i forhold til skole og trening.

Interesser: Jeg liker veldig godt å trene og spille håndball, og ellers slappe av med en god tv-serie.

Målsetting: Jeg ønsker å spille håndball så lenge som mulig, og bli så god som jeg har potensiale til. Jeg har også et mål om å klare opprykk til 1.divisjon med laget!

Første klubb: Heimdal IF. Jeg spilte der fra jeg var 7 år fram til jeg meldte overgang til Utleira nå i sommer.

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Jeg har fått mye støtte av folk rundt meg, men spesielt pappa har alltid vært der for meg, lagt til rette for håndballen og støttet mine valg. En annen person som har betydd mye for meg gjennom håndballkarrieren er Martin Wiggen, som var hovedtrener i Heimdal, og nå trener i Utleira.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline