Spillerpresentasjon: Johanna Jacobsen

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 9. Sep 2015

Draktnummer: 17

Posisjon på banen: Venstre bakspiller

Fødselsdato: 06.09.97

Studier: Jeg går nå siste året på studiespesialisering på Heimdal vgs. Det er altså alle vanlige fag + økonomi, rettslære og reiseliv. Etter videregående er planen å ha et friår for å reise og jobbe, for så å studere journalistikk, juss eller økonomi i Norge.

Jobberfaring: Nå for tiden jobber jeg på Downtown, et utested her i Trondheim, og du finner meg i coverbua. Har jobber der i ganske nøyaktig et år og stortrives. Passer perfekt i kombinasjon med håndball da jeg selv (for det meste) bestemmer når jeg skal jobbe + at alle vaktene selvfølgelig er på kvelden/natt. Også veldig trivelig å jobbe der med venninner, og blant annet lagvenninne Sanne.

Interesser: På fritiden er jeg alltid med venner eller kjæreste. Ellers elsker jeg å trene, både håndball og på 3T.

Målsetting: Etter å ha vært borte fra håndball et langt år grunnet korsbåndskade er jeg endelig tilbake og klar til å trene for fullt. Jeg vil satse på håndball så lenge jeg kan og kroppen tillater det. Før skaden spilte jeg i Heimdal, men bestemte meg for å gå til Utleira for å virkelig få det beste ut av å spille håndball, og ut av meg selv. Og med byens beste trenerteam skal ikke det være umulig. Må si jeg stortrives i Utleira, med jentene og med trenerne.

Første klubb: Heimdal IF

Hvem som har betydd mest for meg som håndballspiller: Siden 2. klasse på barneskolen har utallige støttespillere i form av trenere og venner, vært med på å forme meg til den håndballspilleren og medspilleren jeg er i dag. Men aller størst rolle vil jeg si at mamma og pappa har hatt. De har alltid stilt opp for meg, både hjemme og i hallen. Alltid jobbet i kiosken, sittet i sekretariatet, eller vært en form for ektratrener på trening og kamp. Må også nevne min nåværende trener, som også var min trener i Heimdal, Martin Wiggen. Han er kanskje den som har formet meg mest som spiller, og kommet med noen visdomsord i de litt mørkere stundene på håndballbanen.

Personlig sponsor: Downtown AS

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline