Takk for denne sesongen

Postet av Marius Emil Kjørstad den 7. Jun 2022

Hei alle foreldre/foresatte Tusen takk for den fine avslutningen vi fikk sammen torsdag 02.06. Det ble litt bløtt den første timen, men på tross av det håper jeg dere deler våre meninger om at det ble en fin stund. Legger ved to bilder fra avslutningen. En fra hver av gruppene. (Med tillatelse fra foreldre der barns ansikt vises).  


Vi takker også for den fine sesongen, og det gode samarbeidet vi har hatt med dere alle. Tusen takk til alle dere som har stilt opp som foreldreassistenter. 

Hvis det er noen som har tilbakemeldinger. Positive eller konstruktiv kritikk så mottas det med en stor takk. Ta kontakt med en av oss i styret, på mail eller telefon :).
Nå går vi inn i en lang sommerferie, og vi ønsker dere alle en riktig god sommer! :). Vi håper vi ser så mange som mulig av dere på allidrett også neste sesong :) Til dere som nå slutter sier vi takk for den/de fine sesongene vi har fått sammen, og masse lykke til videre :). 
Påmeldingen til en ny allidrett sesong kommer i slutten av juni. Med oppstart i starten av september. Følg med på facebook og nettsiden til Utleira!Vennlig hilsen 


Alle oss i Utleira Allidrett 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.