Oppstart organisert treningsaktivitet

Postet av Stein Hestnes Johnsrud den 5. Mai 2020

Hei.

Vedlagt er svar fra hovedstyret ift godkjenning av smittevernsplan og oppstart av organiserte treninger i Utleira Håndball.

Svaret resulterer i at organiserte treninger ihht regelverk ikke kan/skal finne sted før tidligst fredag 8 mai. 

Dette er beklagelig for alle dere som ønsker å komme i gang med trening, men det er en beslutning som er gjort for alles beste og som vi må akseptere.

Håper alle respekterer denne avgjørelsen.

åMvh 

Stein Johnsrud, leder Utleira Håndball


Hovedstyret vedtok mandag 4 mai, å utsette en beslutning angående oppstart av korona-tilpasset håndballtrening for 13 år og eldre. Beslutningen er utsatt til nytt hovedstyremøte torsdag 7. mai. Grunnen for utsettelsen er først og fremst at det er ventet viktig informasjon omkring dette i løpet av de nærmeste dagene. Dette gjelder ny veiledning for idrettsaktivitet, og ikke minst nye retningslinjer fra regjeringen om veien videre for å åpne for mer aktivitet.

Det er en svært vanskelig situasjon vi er i og hovedstyret har et meget stort ansvar knyttet til dette. Det er derfor viktig at de er komfortable med de beslutningene som gjøres og at man heller venter til man har tilstrekkelig informasjon for å ta så gode beslutninger som mulig.

Akkurat nå er det vanskelig fordi det er svært mye informasjon som er motstridende og det ikke er definert hvordan idretten skal tolke nye regler. Hovedstyret har derfor valgt å utsette beslutningen til regjeringen kommer med ny pressekonferanse angående idrett og idrettsarrangementer på torsdag. 

Vi har full forståelse for at både barn og foreldre ønsker aktivitet. 

Pål B. Wahl
Daglig Leder


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Stein Hestnes Johnsrud

Levert av IdrettenOnline