Nor-Contact Sport futsalskole

Postet av Futsal Elite den 15. Sep 2019

Utleira futsal arrangerer i år futsalskole før oppstart på futsalsesongen og vi håper på påmeldte fra både fjern og nær!

Invitasjon

Utleira Futsal har gleden av å igjen invitere til futsalskole for barn født 2003-2011 i Utleirahallen lørdag 12. og søndag 13. oktober. Opplegget er satt sammen av Kai Bardal, som er hovedtrener for Utleiras futsallag. Futsalskolen er lagt opp med tanke på å utvikle spillernes individuelle ferdigheter hva gjelder ferdigheter med ball, forståelse og vurderingsevne. Med god oppfølging og rettledning fra instruktørene som består av spillere fra futsallaget håper vi dette gir spillerne et ferdighetsmessig løft som de kan ta med seg både i innendørscuper og når utesesongen ruller i gang igjen nærmere våren.

Praktisk informasjon

Aktiviteten vil foregå i tidsrommet 9 – 16 på de to dagene, hvor alle barn vil få 2 økter hver dag a 1,5 time med en lunsjpause imellom. Siste økt søndag avslutter vi med straffesparkkonkurranse på keepere fra Eliteserielaget. Barna blir delt i grupper med jevnaldrende, og informasjon om tidspunkt for gruppene vil bli sendt ut til alle påmeldte så fort skolen er fulltegnet eller senest torsdag 10. oktober.

Pris: 500,- for medlemmer av Utleira IL, 700,- for øvrige. Prisene er inkl. transaksjonskostnader.

Lunsj begge dager.  T-skjorte til alle deltakere. Påmelding via Superinvite på https://www.superinvite.no/#/invitation/a2f04745390fd6897d09772b2cd1f581 
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline