Klæbu Sparebank futsalskole!

Postet av Futsal Elite den 16. Jan 2019

Utleira futsal gjentar fjorårets suksess med futsalskole i Utleirahallen, og vi håper på påmeldte fra både fjern og nær!

Invitasjon

Utleira Futsal har gleden av å igjen invitere til futsalskole for barn født 2002-2010 i Utleirahallen lørdag 26. og søndag 27. januar. Opplegget er satt sammen av Kai Bardal, som er hovedtrener for Utleiras futsallag, og hans assistent Simon Evjen, som jobber i RBK med fotballskoler og Fotball etter skoletid m.m. Futsalskolen er lagt opp med tanke på å utvikle spillernes individuelle ferdigheter hva gjelder ferdigheter med ball, forståelse og vurderingsevne. Med god oppfølging og rettledning fra instruktørene som består av spillere fra futsallaget håper vi dette gir spillerne et ferdighetsmessig løft som de kan ta med seg både i innendørscuper og når utesesongen ruller i gang igjen nærmere våren.

Praktisk informasjon

Aktiviteten vil foregå i tidsrommet 9 – 16 på de to dagene, hvor alle barn vil få 2 økter hver dag a 1,5 time med en lunsjpause imellom. Siste økt søndag avslutter vi med straffesparkkonkurranse på keepere fra Eliteserielaget. Barna blir delt i grupper med jevnaldrende, og informasjon om tidspunkt for gruppene vil bli sendt ut til alle påmeldte så fort skolen er fulltegnet eller senest torsdadg 24. januar.

Pris: 500,- for medlemmer av Utleira IL, 700,- for øvrige. Prisene er inkl. transaksjonskostnader.

Lunsj begge dager. Gratis drikkeflaske og t-skjorte til alle deltakere. Påmelding via Superinvite på https://www.superinvite.no/#/invitation/9d03333181fb0f6bd495e8b157259880
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline