Supersupporter med utleiratatovering

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 9. Okt 2017

Han fikk øynene opp for oss i 2011 da vi spilte i 1. divisjon. Siden har han fulgt med etter beste evne. Naturlig nok mest på sosiale medier. Å bo i Gjøvik stopper han likevel ikke fra å være vår ivrigste supporter. Dette bevise han for alvor med å gjøre noe skikkelig sprøtt i sommer!  Vi har tatt en prat med vår supre supporter Remi (27).

- Jeg oppdaget dere via Facebook og syntes dere virket som et interessant lag som satset på unge spillere og å utvikle disse, og tenkte at jeg ønsket å følge dere videre.  Jeg tror det var i midten av august i 2011, men så dere ikke spille før i mars 2013 da dere besøkte Gjøvik i 1. divisjon. Kampen endte 22-22 og det endte dessverre med nedrykk for begge lagene etter sesongen. Etter det gikk det flere år før jeg fikk se dere spille igjen. Jeg er også en av de som er positiv til nasjonalisering av 2. divisjon, da dette gjør det enklere for meg å komme på flere kamper. 

Du har jo besøkt vår hjemmearena ett par ganger de siste par sesongene. Hva synes du om Utleirahallen?

- Utrolig fint sted. Skulle gjerne vært der flere ganger i løpet av sesongen,  men grunnet avstand er det ikke så lett å få til, da man må planlegge litt når man kan dra.

Hva er ditt beste utleiraminne?

- Kampen i Utleirahallen mot Sverresborg forrige sesong, fordi jentene la ned så utrolig mye innsats, og fikk virkelig betalt for det utover i kampen. Det var en god kamp av Utleira mot et godt lag. 

Vi har enda ikke tapt med deg på tribunen. Fungerer du som en slags lykkeamulett, tror du? 

- Ja, det er riktig å si at dere ikke har tapt. Dere spilte jo uavgjort mot OSI i Oslo og slo Oppsal 2 i Oslo forrige sesong. OSI var et bra lag, så den kampen var utrolig bra at dere klarte ett poeng, men burde kanskje avgjort kampen når dere ledet med fire. Det er nok mest flaks, vil jeg tro, at dere ikke har tapt med meg på tribunen... Det vil nok komme før eller siden, men det kan være jentene legger inn en ekstra innsats på de kampene jeg er på. Og jeg burde nok kanskje kommet på flere kamper i Trondheim.

Hva synes du om prestasjonene denne sesongen så langt?

- Jeg synes dere har kommet bedre med nå de tre siste kampene, men litt synd med tapene mot Volda... 

Hva mener du er våre styrker og hva er våre utviklingsområder?

- Angrepsspillet virker stort sett bra. Forsvaret har vært bra de siste kampene, men dere kan bli enda bedre noen ganger til å løpe hjem etter å mistet ballen. Det hender det blir noen litt korte angrep med svake avslutninger. Det er viktig å jobbe med returløpene og ikke bli stående igjen etter man har mistet ballen. Men, dere er stort sett bra på det meste som jeg har sett!

Hvem tror du blir vårt nye stjerneskudd denne sesongen?

- Hedda Hagen i mål. Hun virker bra så langt.

Og hvem tror du får flest ufrivillige pauser grunnet utvisninger?

- Vanskelig å si. Forsvarssjefen Pia Rehaug, kanskje. 

Hvem tror du blir Utleiras toppscorer?

- Sanne Johnsen. Hun virker å være i utrolig bra slag nå!

Har du en favorittspiller?

- Da må jeg si Pia Rehaug, som har vært i klubben i over så mange år. Det er utrolig imponerende!

Om du skal spå hvordan 2017/2018-sesongen ender. Hvem tipper du havner på pallen?

- Tror Volda blir nummer en.  Nummer to og tre er litt vanskeligere for det er mange som kan komme på pallen, men jeg håper jo selvsagt Utleira er en av de tre. Det virker å være utrolig jevnt bak Volda. Kanskje Aker 2 på 2. plassen og dere eller Nordstrand som nummer tre. Utleira kan fort være laget som havnet på den sure 4. plassen også i år. Volda er det nok få som kan gjøre noe med i år slik det ser ut. Det er også vanskelig å si hvor høyt opp eller ned Sverresborg kommer i år, da de enda ikke har startet sin sesong.

La oss snakke om det som definitivt gjør deg ekstra spesiell blant våre supportere. Tatoveringa du tok i sommer! Hva i alle dager fikk deg til å ta utleiralogoen på armen?

- Et veddemål mot meg selv.  Jeg tippet før 2016/2017-sesongen at Utleira skulle komme på topp tre, og dere lå lenge an til dette, så jeg tenke å sette meg et veddemål. Dersom dere ikke klarte det,  skulle jeg ta en tatovering. Dere endte på 4. plass helt på tampen av sesongen og da måtte jeg holde mitt løfte. Det er sannheten. Da ble det tatovering!

Det er jo helt sprøtt å gjøre. Og vi hadde aldri i livet gjort deg selv! Du er garantert den eneste i verden med vår logo i blekk på kroppen. Angrer du nå i ettertid?

- Nei, det går bra. Det beviser jo bare at jeg er den supporteren jeg er! Nå er jeg blitt veldig vant til den, så jeg tenker ikke så mye over det.

Til slutt forteller vår supersupporter, Remi, at han alltid gleder seg til ny sesong så fort en annen er over. Han håper alltid at kommende sesong blir bedre enn den forrige, selv om det ikke alltid er realiteten. Men trofast som han er, har han alltid troa på Utleira og er positiv. Sammen i både med- og motgang. Selv skal han delta i World Cup i Tetris i slutten av måneden, for å forsvare sin regjerende tittel som "World Champion". Et noe hårete mål, ifølge han selv, men sier han uansett er fornøyd med en pallplass. Vi ønsker Remi masse lykke til, takker for all støtte så langt, og ønsker han velkommen tilbake til Trondheim og Utleirahallen når det måtte passe.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline