Tusen takk!

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 16. Jul 2017

Mot slutten av sesongen 2016/2017 ble det klart at Thomas takker for seg. Thomas har vært en del av vårt team siden 2012 og vært en av våre aller viktigste bærebjelker. Han har bidratt med alt fra organisering og gjennomføring av treningssamlinger, hjemmekamper, håndballskoler,  skaffet drøssevis med sponsorer og samarbeidspartnere, vært speaker under hjemmekamper, gjennomført treningsøkter, holdt møter, skaffet klær og utstyr, stilt opp på dugnader - ja, rett og slett vært en altmuligmann - en "Yes Man" vi på ingen måte hadde klart oss uten. Etter tusenvis av arbeidstimer, ene og alene bygget på frivillighet, er han nå ferdig i sin(e) rolle(r) hos oss. I tillegg har han vært trener for vårt andrelag, styremedlem og sportslig leder i håndballavdelinga. Med andre ord - han har ofret alt og litt til. 


På vegne av alle oss i og rundt Topphåndball ønsker jeg å si TUSEN TAKK for den fantastiske jobben du har gjort gjennom flere år. Personlig vil jeg også takke deg for alt du har bidratt med, gitt av deg selv, av din tid og din kunnskap. Takk for den tilliten du har vist meg som ung leder i en krevende rolle. Du har lært meg mye gjennom vårt samarbeid og vært min nærmeste støttespiller. Nå unner jeg deg tid til faktisk å gjøre andre ting. Jeg ønsker også å rette en stor takk til din herlige kone, Ann Karin, som også har bidratt i bøtter og spann, og gitt av sin tid i sin rolle som oppmann (og ekstramamma) for alle våre jenter (...og alle oss andre). Raushet, humør, innsats og engasjement er beskrivende når det gjelder familien Johnsen.  Håper (og regner med) vi sees i hallen framover! Dere slipper bot selv om antrekket fra nå av er sivilt.  

Ha en fortsatt god sommer!


Hanne Mauring (Administrativ Leder, Utleira Topphåndball)


#utleirajentan #utleirahåndball #utleirail #topphåndball #3ttrening #møbelringen #bravida #trymbolig #koteng #høyer#tools #pkservice #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #rutaentreprenør #fagtrykk #Adidas #Select #ncsport


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.