Tilbud om egen keepertrening uke 25 -keeper spesial

Postet av Fotball J11 -2008 den 12. Jun 2017

Hei :)

Utleira Fotball inviterer til ”Keeper spesial” Mandag 19/6, Tirsdag 20/6 og Onsdag 21/6 fra kl 10:00-12:00 på Utleira banen. Keeper Spesial er ett eget treningsopplegg hvor det bare er keeperspesifikk trening. Aldersgrense er 9-18 år og ingen keeperferdigheter kreves da vi starter med grunnleggende keepertrening for de yngste. For de eldre vil opplegget tilpasses ferdigheter. Påmeldte vil bli delt inn i 3 grupper etter alder/erfaring.

Instruktører er Mikael Gjevik. Han har erfaring fra toppfotball som keepertrener. Bl.a Nardo menn A-lag, RBK-Keeper Xtra, Keeper i fokus og Fotballprogresjon Norge. Med seg har han to A-lag’s keepere fra Nardo: Henrik Bakke (Tidligere Ull/Kisa og Levanger) og Preben Øien (Tidligere Frøya og Ranheim).

Utleira håper at mange er nysgjerrige på å lære mer om keeperrollen og at mange melder seg på. Dette tilbudet er gratis for medlemmer av Utleira.

For påmelding, send mail til odlandse@online.no med fullt navn, fødselsår og om det er noe helsemessig vi bør informeres om.

Andre Spørsmål rettes til Mikaelgjevik@gmail.com mob: 954 39272

Frist for påmelding : Fredag 16.Juni.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.