Oppsal 2 - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 27. Mar 2017

Oppsal 2 er første motstander i Oslo. Et lag bestående av unge spillere som akkurat har klart nok til å overleve i bunnstriden. På hjemmebane i starten på desember vant vi med 11, men grunnet at det var over en måned siden vi spilte kamp sist, var det en spent gjeng som tok avkast i Linderud Idrettshall.

I et forrykende tempo får kaptein Thea æren av å score det første målet. Oppsal svarer umiddelbart, men allerede etter fire minutter starter vi rykket etter et par flotte gjennombrudd av Tora. Vi står godt bakover med et tett forsvar og en god Stine i mål. Det neste kvarteret spiller vi med et tempo vi sjeldent har sett maken til. Det solide forsvarsspillet gir oss en rekke kontrings- og ankomstmuligheter. Thea er først opp og får servert noen lekre baller fra Stine. Vi spiller oss til fine sjanser gjentatte ganger, men er ikke fullt så dyktige til å sette den i mål. I tillegg blir vi litt ukonsentrerte i forsvar, da hjemmelaget spiller seg til passivt, og vel så det, gang på gang. Dermed får de noen enkle mål på vår utålmodighet. Fem minutter før pausen er Oppsal bak med kun to. De tre neste minuttene vinner vi 3-0 og idet signalet går står det 11-16.

I andre omgang fortsetter vi å stå i forsvar 80 % prosent av tiden, noe som virkelig setter oss på prøve. Heldigvis er vi såpass effektive framover og går fra 11-16 til 12-20 før det har gått fire minutter. Vi blokkerer mange av Oppsals forsøk og kan fortsette vårt kontringsspill. Videre blir vi for unøyaktige når vi endelig vinner ball, og den neste perioden er det vertene som har best uttelling. Etter 40 spilte minutter er de nå bare tre mål bak. Martin tar timeout. Tempo er fortsatt nøkkelen, men vi bevisstgjøres nok en gang på å holde fokuset oppe under de lange forsvarsperiodene og å være mer nøye når vi vinner ball. En solid gjennomføring av andreomgangen gjør at vi til slutt vinner 25-32. Mye bra å ta med seg inn i neste kamp, som blir atskillig tøffere, samt at mye må forbedres.
Thea spiller en fantastisk god kamp og blir toppscorer med sine ni fulltreffere.

Oppsal 2 - Utleira 25-32 (11-16)

Stine Martinsen, Mathilde Tømmerås, Ida Handberg, Tora Sletvold 5, Martine Lyse 4, June Nilsen 3, Sanne Johnsen 1, Mathilde Holck, Ingvild Følstad 1, Cecilie Ljostveit 4, Thea Nitteberg 9, Johanna Jacobsen 3, Tina Martinsen.

#utleirajentan #utleirail #utleirahåndball #topphåndball #adidas#select #ncsport #3T #koteng #trymbolig #bravida #rindalslist#rutaentreprenør #møbelringen #klæbusparebank#proaeiendomsmegling #teamvikingbygg #fagtrykk