Utleira - Sverresborg

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 11. Feb 2017

I går kveld var det duket for kamp mot byrival og tabellnabo, Sverresborg. Bortekampen i oktober husker vi litt for godt, hvor vi ledet i hele 50 minutter før Sverresborg stjal showet og stakk av med seieren. Med det i minnet, samt en gjeng jenter som virkelig kan sies å være i flytsonen, var vi veldig klare for en revansje.

Med et solid forsvars- og målvaktsspill kommer vi godt i gang. Våre grundige forberedelser gjør at vi unngår overraskelser fra gjestene og får hindret de i å spille på det de er best på. Angrepsmessig flyter det greit for oss, og mange tar ansvar. De første seks målene har fem ulike signaturer. Tina bidrar godt i Holcks fravær og gjør en bra jobb på linja. En timeout etter drøye 17 minutter ser ut til å være det Martine trenger. Hun setter inn tre baller til på knappe tre minutter. Aurora fortsetter å storspille bakerst og vi går til pause på stillinga 11-6.

Men av erfaring så vet vi jo, at en femmålsledelse over Sverresborg, overhode ikke er en trygg ledelse. Og nok en gang får vi kjent på nettopp det. 12-7 blir til 12-12 med 12 minutter igjen å spille. Kun Ingvilds straffescoring har gitt utslag på måltavla så langt i den andre omgangen. Det går trått nå og SIF straffer oss umiddelbart på våre angrepsfeil. Heldigvis er Ingvild der igjen med ny scoring og vi er foran med ett. Før vi rekker å blunke har SIF utlignet igjen. Martine løper vår første og eneste kontring og setter den sikkert i mål. Drøye minuttet senere er Ingvild iskald fra 7-metersmerket. Publikum holder nærmest pusten i disse nervepirrende sluttminuttene. SIF-jentene klamrer seg fast og med under 44 sekunder igjen å spille er de igjen à jour. Vi får en siste mulighet. Cecilie, som foreløpig står med null treff på sine flere forsøk, viser igjen sin evne til å avgjøre kamper på skikkelig matchvinner-vis. MÅL! Sverresborg rekker et siste desperate forsøk på å redde ett poeng, men lykkes ikke.

Aurora kåres til vår beste spiller etter tøff konkurranse fra flere. Vi vinner våre sjette kamp på rad, tross en særdeles underlig andreomgang her i en kamp som definitivt kunne vippet begge veier. Vi står uten tap etter 21. november og skal gjøre alt i vår makt for å fortsette seiersrekka.

Utleira - Sverresborg 17-16 (11-6)

Stine Martinsen, Aurora Vasseljen, Ida Handberg 1, Tora Sletvold 1, Martine Lyse 5, June Nilsen 2, Sanne Johnsen, Ingvild Følstad 5, Cecilie Ljostveit 1, Thea Nitteberg, Johanna Jacobsen, Tina Martinsen 2.

#utleirajentan #utleirail #utleirahåndball #topphåndball #adidas#select #ncsport #3T #koteng #trymbolig #bravida #rindalslist#rutaentreprenør #møbelringen #klæbusparebank#proaeiendomsmegling #teamvikingbygg #fagtrykk