Oslo-Studentenes IK - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 16. Jan 2017

Vi får en god oppvarming og virker gira på å kjempe også i dag. Likevel kommer vi bakpå fra start når fløyta går. Det utgrupperte forsvaret sitter ikke på samme måte som på lørdag, og vi får ikke godfølelsen fremover. På den andre siden får OSI til det meste fremover med både skudd og innspill til strek og vi havner flere mål bak. Så legger vi om til 6:0-forsvar og sakte men sikkert kjemper vi oss tilbake i kampen. Ankomsten vår begynner å sitte. De siste 10 minuttene av omgangen scorer ikke OSI mål, vi blokker og Aurora redder. Tora gir oss noen viktige mål og til pause er vi bare ett mål bak, 12-11.

Vi starter andre omgang med det samme trykket i forsvar. I angrep skifter vi gir og vi kommer i flytsonen. På det meste ligger vi foran 13-18. Så tar OSI timeout og går over til å spille sju mot seks i angrep. Plutselig er det OSI som har initiativet og vi blir utspilt i forsvar gang på gang. I angrep stanger vi og gjør feil. Når omgangen nærmer seg slutten ligger vi under med ett. Da er det ingen som er kaldere i hodet enn Thea, som trikker inn utligningen fra kant. Med halvminuttet igjen er vi i angrep og Holck er plutselig alene med ball når dommeren blåser av for tidlig for frikast. Dramatikken fortsetter og vi bygger opp angrepet på nytt. Med fem sekunder igjen scorer Cecilie og OSI rekker ikke utligne på tampen. Vi tar med oss to deilige poeng hjem til Trondheim.

Kampfakta: Oslo-Studentenes IK - Utleira 24-25 (12-11)