Håndball Damer Senior 2.divisjon

Håndball Damer Senior 2.divisjon

Ålesund HK - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 11. Des 2016

Vi starter helt greit og tar raskt ledelsen. Likevel virker det som om håndbrekket er litt på. Vi slipper ikke oss helt løs og det vi gjør er noe krampeaktig. Vi står bra i forsvar, men sliter litt med å treffe nivået dommerne tillater. Utvisningene florerer og hjemmelaget får en rekke sjumetere. Til tross for det holder vi på ledelsen til pause og har brukbar kontroll.

Andre omgang er rotere med mange tekniske fel. Vi lykkes ikke med å utnytte sjansene når vi vinner ball. Ålesund leder for første gang når kampen nærmer seg slutten. Vi vinner ball da de har ettmålsledelsen, men kaster den like kjapt bort igjen. Ålesunds målvakt sender avgårde en langpasning som Cecilie heldigvis snapper og spiller opp til Thea som går mot mål. Her får vertene rødt kort for sin handling, og grunnet nye regler om slike hendelser på tampen av kamper, får vi også tildelt sjumeter. Tora setter ballen sikkert i mål og redder ett poeng i siste liten.

Kampfakta: (kommer) Ålesund HK - Utleira 21-21 (-)

Aurora Vasseljen, Mathilde Tømmerås, Ida Handberg, Tora Sletvold 5, Martine Lyse 1, Lisa Nilsen 4, June Nilsen 6, Sanne Johnsen, Mathilde Holck 2, Ingvild Følstad, Cecilie Ljostveit 1, Thea Nitteberg 2.

Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

#utleirajentan #utleirail #utleirahåndball #topphåndball #adidas #selec t#ncsport #3T #koteng #trymbolig #bravida #rindalslist #rutaentreprenø r#møbelringen #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #teamvikingbygg #fagtrykk


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline