Foreldremøte 19.10.16

Postet av Håndball G14 - 2005 den 24. Okt 2016

FORELDREMØTE 19.10.16

Sted: Utleirahallen, klubbhus. Kl. 18-19.30

Til stede: 16 foreldre/foresatte, samt leder i håndballstyret, Per Kristian Norddal under deler av møtet.

Gjennomgang av Powepointpresentasjon(se vedlegg).

I tillegg gjennomgang av:

-Inger Knudsen(mamma til Oskar),er valgt inn i håndballstyret. Hun arbeider blant annet med kamper, oppmelding av lag og lisens m.m.

-I høstferien deltok to av våre spillere på håndballskole i regi av Kolstad håndball. Der ble det stiftet bekjentskap med Kolstadspiller Petur Palsson. Han ønsker å bidra inn i laget. Petur vil komme på ei trening til guttene for å veilede trenerne. Dette blir spennende og inspirerende for alle sammen. Både guttene og trenerne. Gleder oss til det. Blir trolig i treningstida vår en mandag fra kl.16-17.

-Innbetaling til cuper. Møtet enes om kr. 500,- per spiller. Betales inn til kontonummer: 1204 89 96432. Aktuelle cuper vil være Malvikcup i november, Trondheimscup i april/mai og evt en reisecup.

-Nettsida til håndballaget: her finner du informasjon om treningstider, lagsapparatet og etter hvert kampene i serien. Skal legges inn i kalenderen.

- Dugnader: det vil bli kampdager i hallen som laget får ansvaret for(kiosk, tilsyn, arrangement) Lørdag 22.10 er den første for oss. Dessuten vil laget få ansvaret for vaktordninga i hallen i ei uke ila sesongen. Fellesdugnader hvor pengene går direkte til laget, vil det bli informert om når informasjon foreligger i fra styret.

-Informasjon fra Per Kristian Norddal: Foreldrevettregler, informasjon om samarbeidsavtale med Nidelv håndball.

Ref. Siri.


UTLEIRA POWERPOINT.pptx0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline