Håndball Damer Senior 2.divisjon

Håndball Damer Senior 2.divisjon

Sverresborg - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 18. Okt 2016

På søndag var det duket for lokaloppgjør! Vi besøkte Sverresborg for å slåss om to nye poeng. Vi kommer best i gang. Vi får brukt bredden i laget og er farlig på alle posisjoner. Til tross for det henger hjemmelaget henger godt med, og jager hele veien inn til pause, hvor vi er foran med kun ett mål. Andre omgang fortsetter på samme vis, vi som førende lag og Sverresborg hakk i hæl. Etter halvspilt andreomgang er vi foran med en tremålsledelse (15-18), men herfra tar kampen en skikkelig vending. Før vi aner ordet av det står det 20-20. Det er ti minutter igjen. Sverresborg tar brått ledelsen og har nå virkelig funnet flyten. Minuttene går, og forspranget øker. Vi er sjakk matt og taper kampen etter å ha styrt skuta i hele 50 minutter. Sverresborg sniker seg dermed forbi oss på tabellen.

Kampfakta: Sverresborg - Utleira 26-21 (13-14)
Stine Martinsen, Mathilde Tømmerås, Pia Jakobsen Rehaug 3, Ida Charlotte Handberg 3, Tora Sletvold, Martine Lyse, Lisa Nilsen 1, June Nilsen 4, Sanne Vold Johnsen, Mathilde Caroline Holck 3, Ingvild Ingvild Margrete Følstad 2, Cecilie Bjercke Ljostveit 3,Thea Marie Nitteberg 2.
Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto
#utleirajentan #utleirail #utleirahåndball #topphåndball #adidas #select #ncsport #3T #koteng #trymbolig #bravida #rindalslist #rutaentreprenør #møbelringen #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #teamvikingbygg #fagtrykk

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline