Referat Foreldremøte 06/04-16

Postet av Fotball G10 - 2008 den 7. Apr 2016

Hei. Her kommer et referat fra foreldremøte fotball 06/04 -16 . Takk til alle som kom, skulle likt å sett flere foreldre tilstede da viktige saker/tema ble belyst.


-Mette har valgt å tre av som lagleder, jeg undertegnede har meldt meg ny i denne sesongen 2016.

Ellers er Tommy ny hovedtrener, Stine ( mor til Sander M) ny dugnadsansvarlig , Hans Jørgen (far Sander G)er ny økonomiansvarlig, flott med engasjerte foreldre.

også noen flere som ønsker hjelpe til ved behov på treninger, flott!


-Treningstider er enno ikke fastsatt, men ønsket er mandager fra 18-19. Blir vel mest sannsynlig i stordalen som i fjor. Så vi prøver oss nå allerede førstkommende mandag, så møt opp med ball, godt knytta fotballsko, drikkeflaske og masse godt humør.


-Cuper, vi melder på de samme som i fjor - bendit cup og ersattter den med skandia cup.

Følg med på nettsidene angående påmelding, jeg vil også sende ut en reminder på frister.


-I år som i fjor så betaler vi inn 500,- til lagkassen, den skal dekke utgifter til cup og div, lettest å håndtere for alle og bedre oversikt for økonomiansvarlig. Beholdningen i lagkassen pr nå er ca 9000,-


-Dugnader er et krav, vi har faste dugnader som er satt av idrettslaget ( dopapir, vaktuke i hallen, og evt noe ved Utleira cup i Juni) ALLE må bidra her slik at det blir rettferdig for alle, Stine setter opp hvem hva hvor og alle bytter skjer innbyrdes. Er det usikkerhet blant noen så ta kontakt, opplevde nå i håndballsesong at enkelte ikke dukket opp til avtalt dag/tid og andre måtte ta ekstravakter, sånn ønsker vi ikke å ha det.


-Fairplay. Alle vil få utdelt en fairplay kontrakt som skal underskrives både av dere voksne og barna.

Vi har hatt en hendelse som har kommet frem nå i vinter om at en spiller har følt seg hetset og mobbet av sonelaget sitt og også gjennom treningene i fjor og nekter å begynne på fotball denne sesongen.Dette ser vi alle på som svært alvorlig, dette vil nå bli fulgt opp ekstra nøye av alle trenerne på treninger og kamper, men det ble tatt opp at hvis foreldre ser noen hendelser eller hører kommentarer fra sidelinja så grip gjerne inn, eller ta kontakt med trenerne. Dette gjelder også lyder og sukk fra foreldre, venner, og andre bekjente som er tilstede. En annen ting er at alle foreldre skal stå på motsatt side av trenere under kamp. vi skal ha et positivt treningsmiljø i gjengen og vi skal jobbe sammen som et lag. Målet er jo at alle skal ha det gøy og synes det er artig å dra på trening.


Ellers så oppfordrer jeg dere alle til å følge med på nettsidene, da info vil bli lagt ut her.

På diverse punktet ble det ikke tatt opp noe spesielt.

Da håper vi på en flott sesong også i år, HEIA UTLEIRA :)


Hilsen Therese Leikvam0 Kommentar

Kommentarer

— Guest
Captcha
Levert avIdrettenOnline