Håndball Damer Senior 2.divisjon

Håndball Damer Senior 2.divisjon

Kampreferat: Molde 2 - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 2. Feb 2016

31. januar 2016

Vi forflyttet oss fra Ålesund til Molde for natta, for på søndag var det andrelaget til Molde Elite vi skulle utfordre. Det var en jevnspilt kamp i Utleirahallen i høst, endte det i seier i Moldes favør. I deres egen storstue ville det neppe bli enklere å ta poeng.

Vi starter i et 4:2-forsvar, med forrige Moldekamp frisk i minnet. Likevel funker dette dårlig. Tellefeil gjør at Molde gang på gang kommer til enkle scoringer. Dermed havner vi fort bakpå. En tidlig timeout må tas, og vi endrer til en 6:0-formasjon vi er mer komfortable med, noe som fungerer mye bedre. Vi henger oss på, og henter oss godt inn ved pause. Stillinga er 12-11.

Andreomgangen er svært jevnspilt, og ved flere anledninger er vi ájour med hjemmelaget. Hilde gjør en strålende jobb i mål, og Cecilie scorer gang på gang. En fantastisk kamp av henne. Mot slutten har vi flere muligheter til å ta ledelsen, men blir igjen for unøyaktige i avslutningene og brenner de klare sjansene. 7-meterskastene får vi heller ikke satt i mål, og da blir det vanskelig å vinne jevne kamper.

Vi taper for ett godt lag, men det er ekstra surt når vi egentlig har muligheten på slutten. Dette får vi lære av. To av fire poeng blir i alle fall med hjem fra helga på Møre.

Molde HK Elite 2 - Utleira 23-20 (12-11)

Mathilde Tømmerås, Hilde Hørthe Kamperud, Pia Rehaug, Tora Sletvold, Lisa Nilsen, June Nilsen, Lina Torvik, Cecilie Ljostveit, Elisabeth Hammerstad, Mathilde Holck, Thea Nitteberg, Hanna Ronglan.

Målfordeling kommer.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline