Kampreferat: Ålesund - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 30. Jan 2016

30. januar 2016

Fredag rundt lunsjtid var det oppmøte ved Utleirahallen med felles avreise i minibuss. Tvillingpappa Tommy hadde sagt seg villig til å være sjåfør, noe vi setter veldig pris på. Orkanen "Tor" var også med oss på turen, både vindsterk og regnfull. Fram kom vi, etter mye om og men. Etter en god natts søvn og en lang og deilig hotellfrokost, var det på tide å forberede seg til kamp og avkast mot Ålesund kl. 17.

Vi starter kampen dårlig, og ligger under 5-0. Vi står for så vidt godt i etablert forsvar, men mange tekniske feil, gjør at Ålesund får mål på ankomst og kontra. Vi tar derfor tidlig timeout. Vi blir jagende etter hele omgangen, tar sakte innpå før pause. Større tempo i beina gjør at vi er under med kun ett ved sidebyttet.

Andreomgangen starter bedre, men vi ryker på mange utvisninger og blir derfor spillende mye i undertall. Likevel kommer vi godt fra disse periodene og kampen er fortsatt jevnspilt. Tora får rødt kort før halvspilt omgang, grunnet tre utvisninger. Igjen løser vi undertallsspillet bra, blant annet med June som får satt fart i beina og løpt gjennom. Cecilie er sikkerheten selv på 7-meterskastene og Mathilde T. står fantastisk i mål. Sakte, men sikkert er drar vi ifra, og da også Ålesund ryker på ett par utvisninger helt på tampen, utnytter vi overtallet og punkterer kampen. Deilig med nok en seier og to poeng, selv om vi ikke er fornøyd med prestasjonene. I morgen venter en enda tøffere kamp når vi besøker Molde.

Ålesund - Utleira 21-24 (11-10)

Mathilde Tømmerås, Hilde Hørthe Kamperud, Pia Rehaug, Tora Sletvold, Lisa Nilsen, June Nilsen, Lina Torvik, Cecilie Ljostveit, Elisabeth Hammerstad, Mathilde Holck, Thea Nitteberg, Hanna Ronglan.