Diverse informasjon fra møte i lagledelsen - vinterens aktiviteter.

Postet av Håndball J12 -2008 den 17. Jan 2016

Vi har hatt et møte i lagledelsen til J 2008 for å planlegge vinterens aktiviteter.

Under følger litt informasjon fra møtet.
• Vi planlegger å delta på en cup i Trondheim i løpet av vinteren/ våren. Vi kommer tilbake til tidspunkt og påmelding etter hvert.
• Vi er veldig heldig som har mange jenter i laget og på treningene. Vi erfarer at det kan bli litt trangt i hallen når vi er over 30 jenter. Fra uke 4 (25. januar) vil vi dele gruppen i to slik at de får bedre plass å boltre seg på. Halvparten av laget vil trene i hallen, mens den andre halvparten vil trene til samme tid i gymsalen på Utleira skole. Uken etter vil de bytte slik at alle får være i hallen hver 14. dag. Jeg sender ut oppsett på hvem som skal være hvor i løpet av uka.
• Sett av ettermiddagen 6. april – da planlegger vi en sosial sammenkomst i laget som avsluttes med at alle drar på Byåsen-kamp i Nidarøhallen. Vi har fått gratis-billetter til alle barna og en voksen pr barn. Det blir gøy!
• Vi har til nå ikke hatt noen lagskasse. På møtet bestemte vi oss for å opprette en lagskasse – der alle spillerne betaler inn 200 kroner innen 31. januar. Pengene vil gå til å dekke deltakeravgift i cuper, sosiale aktiviteter og annen aktivitet i laget. Kontonummeret er 4358.16.20471. Alle må merke innbetalingen med navnet til spilleren.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline