Håndball Damer Senior 2.divisjon

Håndball Damer Senior 2.divisjon

Kampreferat: Charlottenlund - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 7. Des 2015

5. desember 2015

Et nytt toppoppgjør stod for tur. Charlottenlund var vertskap og med kun ett tap så langt, visste vi at dette ble en av sesongens tøffeste kamper. Spente utleirajenter ankom Hummelarena med ett mål - vi skulle vinne!

Kampen får en jevn start. Høyt tempo og to lag som virkelig ville kjempe. Etter det første kvarteret står det 4-4. Thea sørger for at vi går opp i ledelsen etter en frekk trick fra liten vinkel. Og dermed er vi virkelig i gang. I løpet av de neste sju minuttene har vi gått fra 4-5 til 5.10. Thea har satt enda ett par lekre scoringer. Mathilde står strålende bakerst, til tross for at hjemmelaget tildeles en rekke 7-meterskast. Vi er fortsatt i føringen. Cecilie er kommet inn, og det tar ikke lang tid før også hun får markert seg. Ved pause står det 9-13.

I andre omgang fortsetter vi med mye godt spill. Ekstra fint er det å se at vi står veldig godt bakover, og Mathilde klinker til med den ene kjemperedninga etter den andre. Dette skaper trygghet som vi tar med oss fremover også. Vi spiller med høyt tempo og offensivitet, samtidig som vi beholder roa. Pia gjør en glimrende jobb på linja, og skaper store problemer for vertene. Gang på gang er hun med på å lage rom for våre bakspillere, samtidig som hun også er våken på innspill. Bakspillerne serverer flere lekre baller inn på linja, og er samtidig stor trussel med ball selv også. Samspillet er suverent. I begge ender av banen.

Mot slutten av kampen er Charlottenlund likevel bare to mål bak. Hjemmelaget tildeles enda ett par 7-meterskast til vår store frustrasjon. Selv får vi får vår første (og eneste) sjumeter da vi passerer 50 spilte minutter. Vi står i en posisjon hvor vi enten står i fare for å invitere de inn i kampen igjen, eller rett og slett bare sette spikeren i kista. Heldigvis er lysten til å vinne større enn frykten for å tape. Vi fortsetter med det vi har lyktes med hele veien. Da sluttsignalet går er det vi som kan juble over to nye poeng. Deilig å vinne over en av de største utfordrerne denne sesongen. Og ekstra deilig at vår plan fungerte til punkt og prikke! I dag var vi enkelt og greit bedre på det aller meste. En herlig lagseier med mange på scoringslista. Pia og Elisabeth blir våre toppscorere med sine fem mål hver, mens Mathilde kåres fortjent til vår beste spiller. Igjen topper vi tabellen. Det er sånn vi liker det.

Charlottenlund - Utleira 19-23 (9-13)

Camilla Nybø, Mathilde Tømmerås, Pia Rehaug 5, Tora Sletvold 2, Lisa Nilsen 2, June Nilsen 2, Lina Torvik, Cecilie Ljostveit 2, Trude Iversen, Elisabeth Hammerstad 5, Mathilde Holck 1, Thea Nitteberg 4, Hanna Ronglan.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline