Kampreferat: Orkanger - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 26. Nov 2015

25. november 2015

Turen gikk til Orklahallen. Det var Orkanger som var neste utfordrer. Det nyopprykkede laget har hatt en god debut i divisjonen, og spilt seg til seks poeng så langt. Selv var vi innstilte på å gjøre en atskillig bedre prestasjon denne kampen, og var bestemte på at Orkanger virkelig skulle møte motstand.

Det er vi som kan juble over kampens første scoring. Deretter rekker hjemmelaget å score hele fem før vi får satt inn vår neste. Etter 15 minutter viser tavla 5-5. Noe bedring fra vår side, men omgangen preges av mange tekniske feil og slurvete avslutninger. Bakover er vi passive og mangler intensitet i forsvarsarbeidet. Orkanger får styrt tempo og dermed får vi liten mulighet til å spille slik vi kan best. Cecilie kommer innpå og får alt til å se veldig enkelt ut. Hun dunker inn flere scoringer på elegant vis. Ved pause står det 13-14.

Også andreomgangen får en jevn start. Vi evner etter hvert å spille smartere forsvar, og lager hyppige brudd i vertenes angrepsspill. Også tempoet får vi skrudd opp utover i omgangen, samtidig som Orkanger begynner å se slitne ut. Med det økes vår ledelse stadig. June og Lisa får opp dampen og er store bidragsytere. Både med nest-sist-pasninger og en rekke egne scoringer. Med ni minutter igjen å spille leder vi 20-25. Med det atskillig bedre forsvarsspillet får vi endelig anledning til å løpe kontringer. Her er ikke Tone tung å be. Hun ender opp med hele seks flotte kontringmål. Da sluttsignalet går kan vi juble over en meget komfortabel 11-målsseier. June kåres til Utleiras beste spiller.

Gøy å se at vi har såpass mange på scoringslista igjen! Langt ifra noe kjempeprestasjon, men likevel flere hakk opp fra sist. Og det er i alle fall positivt!

Orkanger - Utleira 20-31 (13-14)

Camilla Nybø, Mathilde Tømmerås, Mira Normannsen 2, Tora Sletvold 4, Tone Haugerud 6, Lisa Nilsen 4, June Nilsen 6, Malin Løset, Cecilie Ljostveit 5, Elisabeth Hammerstad 1, Hanna Kroppan 1, Mathilde Holck 2.