Håndball Damer Senior 2.divisjon

Håndball Damer Senior 2.divisjon

Kampreferat: Utleira - Ålesund

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 2. Nov 2015

1. november 2015

Etter et skuffende tap dagen før, hadde laget blitt enige om å jobbe knallhardt med å omstille seg fram mot søndagens kamp. Det som har vært får man uansett ikke gjort noe med, så viktig var det å ha fokus på det som skulle skje i hallen denne dagen. Ålesund kom fra stortap dagen før, og var naturligvis også lystne på å ha med seg poeng hjem på reisen.

Første halvdel av omgangen er jevnspilt uten de store forskjellene. For en gangs skyld er vi på hugget allerede fra starten av. Våre fire første scoringer er signert av fire forskjellige målscorere. Høyt tempo, god ballflyt og offensivitet gjør at vi er farlige på alle posisjoner. Camilla plukker skudd etter skudd, og våre ankomster er helt etter boka. Hva Lisa har spist, må gudene vite, men en ting er helt sikkert - det fungerer! Kommentaren fra Willy er at han aldri har sett henne bedre. Etter drøye 24 minutter tar bortelaget timeuot. Vi er foran med fem. Den siste perioden før hvilen vinner Ålesund 3-4. Tavla viser 16-12 ved pause.

I andreomgangen fortsetter Camilla å storspille bakerst mot tidligere lagvenninner. Dette øker tryggheten enda mer hos utespillerne, som fortsetter å gjøre en fantastisk god jobb defensivt. Samtidig drar jentene med seg godfølelsen framover på banen, og tempomessig henger ikke Ålesund med i det hele tatt. Fire minutter omgangen er ledelsen doblet. Flotte angrepskombinasjoner og samspill har vi ikke sett maken til på lenge! Herfra og ut er det bare ett lag på banen. Vi vinner til slutt med 15 mål etter en sterk lagseier, og sesongens klart beste kamp så langt. Eks-ålesundmålvakt, Camilla, kåres fortjent til Utleiras beste spiller.

Utleira - Ålesund 32-17 (16-12)

Camilla Nybø, Hilde Hørthe Kamperud, Pia Rehaug 5, Tora Sletvold 4, Tone Haugerud 3, Lisa Nilsen 4, June Nilsen 1, Lina Torvik 5, Malin Løset, Cecilie Ljostveit 4, Trude Iversen, Elisabeth Hammerstad 4, Mathilde Holck 2, Benedicte Smedby.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline