Kampreferat: Utleira- Meldal

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 19. Okt 2015

17. oktober 2015

Vi sto med fire seire av fire mulige før lørdagens hjemmekamp mot Meldal. Bortelaget derimot, hadde så langt tapt alle sine fire og befant seg på nedrykksplass.

Meldal får en pangåpning og er oppe i en firemålsledelse før vi har rukket å blunke. Det går flere minutter før vi får vår første nettkjenning. Vi trøbler med timing og trøkk i forsvar, noe som også bringer usikkerhet i angrep. En god Mathilde bakerst gjør at gjestene i alle fall ikke får økt forspranget enda mer. 20 minutter er spilt før vi begynner å våkne. Økt intensitet i forsvarsarbeidet og trøkk i taklingene gjør at vi får flere kontringsmuligheter.
Dessverre brenner vi gjentatte hundreprosentsjanser, men takket være godt forsvar- og målvaktsarbeid er det jevnspilt i Utleirahallen. På tampen av omgangen får vi justert enda mer i spillet vårt, og med særlig gode bidrag fra en lynrask Thea på kanten og en treffsikker Pia på linja, leder vi 12-9 ved pause.

Mathilde fortsetter å prestere i andreomgangen og bringer ekstra trygghet bakover. Videre har vi fått opp dampen, og scorer hele seks (!) mål før Meldal får satt inn sitt første for omgangen. Thea fortsetter å løpe, og sørger for flere kontringsmål. Tora er en stor pådriver i begge ender av banen, og er mye nest. Ikke all verdens til prestasjon av oss i denne kampen, men vi løser oppgavene bedre utover i kampen, og alle får spilltid. Vi sender Meldal hjem igjen uten poeng. Vi vinner komfortabelt 26-15. Pia er den som ender med flest nettkjenninger til slutt, og med det gode forsvarsspillet hun leverer i tillegg, stikker hun av med bestemannsprisen.