Håndball Damer Senior 2.divisjon

Håndball Damer Senior 2.divisjon

Samarbeidspartner: Møbelringen

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 3. Jul 2017

En av våre viktige samarbeidspartnere er Møbelringen. Møbelringen har 79 butikker godt spredt over hele landet. Kjeden er en ledende faghandel innen møbel i landet, og bestreber seg på å yte god service, hyggelige butikker og høy kompetanse i sin veiledning av kunder. De fokuserer på norske merkevarer, noe som gjenspeiles i sortimentet og markedsføringen. Samtidig har de også møbler fra utenlandske kvalitetsleverandører.

Møbelringen skriver følgende på sine nettsider: Fordi vi holder et sterkt fokus på kvaliteten på norske merkevarer, gjennomføres det omfattende kvalitetstester etter gjeldende kravspesifikasjoner fra mobelfakta.no. Merket mobelfakta.no kan benyttes av møbelprodusenter som er medlemmer i mobelfakta.no og som har miljø- og kvalitetssertifisert møblene de produserer og miljøsertifisert bedriften/produksjonen.

Møbelringen er også opptatt av og støtte myndighetenes krav til innsamling og behandling av embalasje. Derfor er vi medlem av Grønt Punkt Norge".

Møbelringen har vært en trofast støttespiller over mange sesonger, både i med- og motgang. Vi sender en stor takk for støtten nok en sesong! Takk for at dere gjør det mulig for oss å satse topphåndball!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline