Håndball Damer Senior 2.divisjon

Håndball Damer Senior 2.divisjon

Kampreferat: Kolstad - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 29. Sep 2015

27. september 2015

Det var duket for første serieoppgjør mot nyopprykkede Kolstad. Ikke mange hjemmefans hadde tatt turen til Husebyhallen denne kvelden, men våre supportere fylte en hel seksjon og sørget for høylytt jubel på tribunen.

Kolstad spiller offensivt forsvar og vi sliter med å løse koden i etablert angrep, til tross for at vi var forberedt på nettopp dette. De gangene vi står godt bakover, får vi kjørt kontringer. Likevel har vi gjentatte ganger store problemer med å sette ballen i mål. Etter et lite kvarter har begge lag vært like effektive og tavla viser 7-7. Det hjelper lite at Mathilde redder skudd etter skudd, når returballene havner i Kolstads hender og gir scoring.

Før pausen rekker vi å justere på deler av spillet vårt. Malin har kommet inn i playmakerrollen, noe som har svært positiv effekt. Hun er hjernen bak det aller meste, og setter også standarden i forsvar. Med det går vi til pause med en firemålsledelse, 8-12.

Andreomgangen blir heller ikke optimal fra vår side. Slitne kolstadspillere biter seg fast. Vi er fortsatt noen mål foran, men kampen er på ingen måte vgjort. Malin fortsetter å ta ansvar, og også Tora er solid. De gangene vi får kjørt tempo, er det klasseforskjell mellom lagene, og vi gjør hverandre veldig gode. Kantene får bidratt atskillig mer, både grunnet gode oppspill og flotte avslutninger. Tone fortjener særlig skryt her. Så fort vi får benyttet bredden, kommer også linjespillerne mer til sin rett. Kollektivt spill er avgjørende. Det er heller ingen hemmelighet at vi har slitt veldig med å sette 7-meterkastene i mål. Denne kampen lyktes vi mye bedre. Dette blir ekstra viktig å ta med seg i jevne kamper, hvor uttelling her kan være forskjellen på seier og tap. Vi vinner denne rare slitekampen med sifrene 19-25.

Kolstad - Utleira 19-25 (8-12)

Camilla Nybø, Mathilde Tømmerås, Mira Normannsen, Tora Sletvold, Tone Haugerud, June Nilsen, Lisa Nilsen, Lina Torvik, Malin Løset, Cecilie Ljostveit, Trude Iversen, Elisabeth Hammerstad, Mathilde Holck, Marinn Kværness.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline